Adiere de primăvară. 5 recomandări pentru rutina corectă de îngrijire a părului

Adiere de primăvară. 5 recomandări pentru rutina corectă de îngrijire a părului

Vremea se joacă de-a ascunselea cu noi. De dimineața până seara și apoi din nou. De luni până vineri. Nici noi nu mai știm ce anotimp e afară. Și totuși, dacă nu ne pierdem optimismul, avem grijă să ne aliniem rutina de îngrijire cu anotimpul reînnoirii.

 

Iată 5 recomandări din partea stilistei Corina Cristea, membră în echipa Londa New Talent, pentru o rutină corectă de îngrijire a părului primăvara

  1. Refresh de lungime

 “Indiferent de anotimp, părul tău are nevoie de îngrijire. Primăvara, e nevoie să îți împrospătezi tunsoarea. De ce? E simplu! Vremea rece deshidratează vârfurile, care cer o îngrijire intensivă. “

  1. Tratament intensiv

“Tot așa, dacă visezi la un plus de strălucire, ia în calcul un tratament în salon: Revive It, Glaze it, Vitalize It și Rescue It.

  1. Ulei de păr pentru ultra îngrijire

Un must have pentru îngrijirea de acasă a părului este uleiul cu formula ușoară Velvet Oil. Acesta conține vitamina E și ulei de argan.

  1. Fără apă fierbinte

Nu uita: părul nu se spală niciodată cu apă fierbinte, iar atunci când îl coafezi, respecți aceeași regulă. Fără temperaturi foarte înalte! Asta dacă vrei să nu îți deteriorezi cuticula și să îți deshidratezi părul.

  1. Tuns regulat

Dacă vrei un păr cât mai sănătos, trebuie să te tunzi în mod regulat, să apelezi la tratamente, să aplici produse cu protecție termică pe păr de fiecare dată când te coafezi cu echipamente cu aport termic. ”

Și uite așa, vei fi pregătită să te bucuri de primăvară.

My title page contents