10 beneficii ale namolului sapropelic

Despre nămol, numai de bine…și totuși, în funcție de starea de spirit, de vârsta și de deschiderea pe care o ai, ești pregătită sau nu să iei în calcul terapia cu nămol. Ce ar fi util totuși, este să te informezi asupra atuurilor pe care le are această resursă naturală, spectaculoasă, pe care o deține Lacul Ursu din Sovata.

 

10 beneficii ale namolului sapropelic

  1. Namolul sapropelic extras din Lacul Ursu (Sovata), utilizat in baza de tratament Danubius-Sovata, are proprietati terapeutice de calitate înaltă. Efectele sale de vindecare se mențin pînă la șase luni.

  2. Nămolul este bogat în substanțe organice și anorganice, în special biostimuline și minerale (sare)

  3. Nămolul beneficiază de hidropexie și termopexie (înmagazinarea de căldură) ridicate. Rezultatul? El asigură un efect intens de transfer de substanțe biotrofice.

  4. Aurul negru din Lacul Ursu reușește să inducă o activare neuro-imuno-endocrină pe termen lung.

  5. Terapia cu nămol scade durerea, inflamația, retenția de apă.

  6. Nămolul susține detoxifierea și îndepărtarea toxinelor prin vasodilatație intensă.

  7. Tratamentele cu nămol îți asigură întinerirea și regenerarea.

  8. Căldura nămolului ajută la relaxarea tensiunile și contracturilor musculare.

  9. Nămolul crește mobilitatea articulară.

  10. Namolul sapropelic din Lacul Ursu contine estrogen si progesteron human-like (adica asemănători hormonilor feminini) în concentratii apropiate celor produse de organismul uman sănătos. Așadar, acesta determină un efect de reglare hormonală în tratarea infertilității feminine.

Te-am convins câte beneficii și atuuri are nămolul de Sovata? Dacă da, atunci, hai și tu să vezi și să experimentezi terapiile cu nămol la Danubius Health Spa Resort Sovata. Află mai multe detalii aici. Ne gasesti pe str Trandafirilor nr 111, Sovata – Bai.

 

 

 

My title page contents