Păr uscat, fragil și greu de coafat? De câte ori ți s-a întâmplat să-ți privești părul în oglindă și să fii dezamăgită de aspectul său? Visezi la un păr mătăsos și perfect, nu-i așa? Dar este destul de greu să gestionezi un păr stresat și cu firul distrus. Obișnuiești să folosești uleiuri pentru păr? Dacă nu, află de ce ar trebui să începi de acum.

Uleiurile naturale sunt un remediu excelent pentru hidratarea și tratarea părului. Sunt ideale chiar și pentru regenerarea celui mai distrus fir de păr.

Ce uleiuri poți folosi pentru îngrijirea părului?

Ulei de avocado – bogat în vitaminele A,B, D și E – este foarte hrănitor și ajută la întărirea, hidratarea și regenerarea părului;

Ulei de ricin – un remediu excelent pentru păr. Previne căderea și stimulează creșterea părului. De asemenea, este foarte recomandat pentru tratarea și prevenirea vârfurilor despicate, dar și contra uscării părului vopsit;

Ulei de nucă de cocos – recomandat mai ales pentru părul predispus la încurcare sau părul creț. Foarte util și împotriva umidității. Păstrează forma părului mai mult timp. De ajutor pentru o seară festivă, după piscină, sport sau la mare, unde părul își pierde forma din cauza umidității.

Greșeli de evitat

Este cunoscut faptul că uleiul de păr aplicat în cantități excesive, îngrașă părul. De aceea, este foarte important să dozezi corect cantitatea de ulei, înainte de aplicare pe păr. Ca să te asiguri că nu greșești, poți pune cantitatea de ulei aleasă într-un recipient și poți aplica uleiul cu ajutorul unei perii sau direct cu mâna. Când alegi să folosești uleiul de păr doar pentru styling, nu uita, acesta nu se folosește de la rădăcina părului, ci doar pe lungimea acestuia sau și mai bine, pe vârfurile părului. Astfel, vei evita aspectul inestetic cu efect de păr murdar și gras.”, ne sfătuiește Ovidiu Cristea, DESIGN TEAM Sebastian Professional România.

Avantajele folosirii uleiului de păr

  • Revitalizează părul
  • Poate fi folosit pe post de balsam

Dintre toate tipurile de ulei pentru păr, uleiul de argan îi aduce acestuia numeroase beneficii. În plus, acesta este potrivit pentru toate tipurile de păr:

  • îl face să fie moale și strălucitor
  • ajută împotriva electrizării părului
  • hidratează adânc, făcând părul luminos și sănătos

Specialiștii de la Sebastian Professional România recomandă SEBASTIAN DARK OIL – un ulei ce netezește cuticula și îi oferă o textură uniformă. Apoi dispare din păr în câteva secunde, datorită noii tehnologii DiffusX. Conține esență din lemn de santal, lemn de cedru și ulei de argan. Asigură protecție împotriva deteriorării UV. Netezește firul de păr până la 48 de ore.  Preț: 124 lei.

 

 

 

My title page contents