Artist Salon & Academy – Pasiune, profesionalism și styling la cele mai înalte standarde

Artist Salon & Academy – Pasiune, profesionalism și styling la cele mai înalte standarde

Consacrat drept unul dintre cei mai buni coloriști ai lumii și cel mai premiat hairstylist din România, Lucian Busuioc, Wella Professionals International Top Artist , încurajează adoptarea unor lookuri “semnătură“, prin care să îți exprimi individualitatea într-un mod cât mai personal. Artist Salon & Academy – Pasiune, profesionalism și styling la cele mai înalte standarde 

 

Artist Salon & Academy a dezvăluit noua colecție Identity, centrată pe identitate și modul în care îți poți evidenția personalitatea. Look-ul pe care îl adopți este cu siguranță o extensie a personalității tale!

De peste 15 ani, Lucian Busuioc oferă excelență în hairstyling. Recent, acesta și-a mutat salonul într-o nouă locație, pe Bulevardul Iancu de Hunedoara, nr. 42 A. Prin ce se diferențiază Artist Salon & Academy? Pasiune, profesionalism, și cele mai bune produse de îngrijire și styling disponibile pe piață. Când spui Lucian Busuioc, spui Wella Professionals și ghd.

Artist Salon & Academy – Pasiune, profesionalism și styling la cele mai înalte standarde

Produsele folosite de Lucian Busuioc și echipa de la Artist Salon & Academy îți oferă posibilități infinite de styling fără a compromite sănătatea părului tău. La care se adaugă și abilitatea de a exprima cât mai fidel individualitatea fiecărui client în parte.

Fusion si GHD

Depășește orice bariere ale creativității și hairstylingului cu produsele inovatoare din gama Fusion și cu ajutorul stylerelor ghd pentru un look ultrapersonalizat.

La Artist Salon & Academy te vei bucura de atenția și profesionalismul stiliștilor de renume, dar și de o serie de produse de îngrijire și de styling de cea mai înaltă calitate!

 

www.artistsalonaacademy.ro

#wellahair

#ghdhair

#artistsalonacademybucharest

 

 

 

My title page contents