Balul Bucuriei a adunat 1840 de ore de terapie

Balul Bucuriei a adunat 1840 de ore de terapie

Balul Bucuriei a adunat 1840 de ore de terapie pentru copiii cu autism. Atât a adunat Asociația Autism Voice pe 13 Octombrie 2021 la Balul Bucuriei Comedy Night 2021, eveniment anual care s-a desfasurat si fizic, precum și online.

Cei 110 440 de lei cat s-au strâns prin intermediul Balului Bucuriei sunt direcționate în exclusivitate programelor sociale gratuite locale și naționale ale asociației Autism Voice prin care copiii cu autism primesc șanse la o viață mai bună:

• Eu și copilul meu – Program de terapie gratuită și consultanță pentru familii afectate
• Primul Pas în Terapie – Evaluare și diagnosticare gratuită pentru copii afectați
• Pass the Voice – Training gratuit în terapie la domiciliu pentru familiile afectate

„Nu putem face lucruri mari, doar lucruri mici cu iubire mare. De 17 ani lucrez în acest domeniu și mă pregătesc continuu. Îmi place când văd că oamenii se implică și își doresc să ajute copiii cu autism. Ne-a plăcut să organizam o seară caritabilă dedicată bucuriei de a trai și a râde alături de prieteni. Iar rezultatul a fost minunat. 1840 de ore de terapie pentru copiii care nu își permit este satisfacția noastră și vă mulțumim enorm pentru susținere. Și noi și copiii”, a declarat Anca Dumitrescu, Președinte Autism Voice.

Prezentată de Veronica Soare, a VI-a ediție a Balului Bucuriei, a fost o seară de bucurie, un show exclusiv de stand-up cu artiști renumiți, dar și un concurs de live Quiz cu premii deosebite de la bijuterii de lux la accesorii din piele naturală sau electrocasnice, desfasurat în The Fool și online, pe o platforma dedicată gestionată de Backstage Production Group.

Cu un line-up de excepție, Radu Bucălae, Teodora Nedelcu, Florin Gheorghe, Gabriel Gherghe și Mukinka Chibanga, au pregătit materiale de stand-up speciale pentru toți cei care au ales să fie schimbarea în lumea din jurul lor pentru copiii cu autism. Mai mult, Mihai Lalu și echipa sa de la Taraba de Jocuri, au pregătit un concurs de Quiz deosebit, pentru toți fanii de competiții cu întrebări și răspunsuri.

Fiecare bilet achiziționat s-a transformat în ore de terapie pentru copiii din Autism Voice. Maria, Diana și Gabriel vă mulțumesc din inimă pentru ajutor!

Co-organizatori: The Fool, Joy Quiz, Taraba de Jocuri și Backstage Production Group.

Sponsori: Kaufland Romania, Ariston Thermo Romania, DB Cargo Romania, Best Print, MPR Partners, REI Group, TPA Group, BisBags, Decor Floor, Trusted Advisor.

Parteneri: Roy&Damboviceanu Corcova, Cornico Snack Food Service, Art Bakers Creative Team, Genta, Ivatherm, Jermyn’s, DanaPoint, Cov Electro House, MeliMelo Paris.

 

My title page contents