băuturi calde pentru copii

Dacă vrei să le faci o bucurie, pregătește câteva băuturi calde pentru copii și o tavă de biscuiți, pe care cei mici să le consume atunci când vin de la joacă!

 

Băuturi calde pentru copii, pe bază de cacao:

Ciocolata caldă este una dintre cele mai bune băuturi clade, chiar și pentru adulți. În prima parte a zilei, le poți prepara celor mici câte o cană de ciocolată caldă, pe care să o bea când vin de afară.

O ceașcă de cacao cu lapte poate fi un înlocuitor numai bun, dacă nu vrei să le faci celor mici ciocolată caldă din comerț.

Băuturi calde pentru copii – cele mai bune ceaiuri

Ceaiul de fructe este bun la gust, iar acest lucru îl face ideal pentru copii în zilele de iarnă. Pentru un gust și mai bun, îl poți mesteca cu miere și suc de lămâie.

Ceaiul de ghimbir este un ceai potrivit pentru întărirea sistemului imunitar! Dacă celor mici nu le place gustul lui și el poate fi ușor amestecat cu miere.

Ceaiul de lămâie este la fel de bun pentru imunitate ca cel de ghimbir. Copilul tău poate să bea o cană de ceai de lămâie după prânz sau atunci când vine de la joacă.

Ceaiul de tei are un efect liniștitor, ceea ce îl face ideal înainte de culcare. Cel mic va fi mai relaxat după o cană de ceai de tei, iar dimineața se va trezi mai odihnit.

Ceaiul de măceșe este și el o variantă bună pentru copii, datorită puterii sale de a întări imunitatea.

Băuturi calde pentru copii cu lapte:

Laptele cu miere este cea mai bună sugestie. Laptele este bogat în calciu, iar dacă cel mic se va obișnui să bea o cană de lapte în fiecare zi, organismul lui va avea numai de căștigat.

Băuturi calde pentru copii din fructe:

Compotul! În sezonul rece poți înlocui băuturile acidulate, pe bază de mult zahăr cu o cana sănătoasă de compot, făcut în casă. Merele sunt bogate în vitamine, vișinele sunt acrișoare și bune la gust în sezonul dulciurilor.  Compotul de caise, este o sugestie dulce, pe care cei mici sigur o vor aprecia!

 

 

 

 

 

 

My title page contents