Budincă de paste cu 4 ingrediente. Există așa ceva? Ei uite că da! E soluția rapidă atunci când frigiderul e semi-gol. O variantă rapidă, gustoasă, pe care o poți pune oricând în practică. Uneori poți scăpa de resturile de paste de prin pungi, chiar dacă vei combina mai multe tipuri.
INGREDIENTE
- Paste – fusili sau spaghetti
- Telemea rasă
- ouă
- Parmezan ras
- Nucșoara
- usturoi
- sare și piper după gust
MOD DE PREPARARE
- Primul pas: pune pastele la fiert
- Apoi, rade brânza.
- Adaugă parmezanul ras.
- Separat, bate ouăle într-un castronel mic.
- Adaugă sare și piper, un vârf de cuțit de nucșoară și doi căței de usturoi rași
- Vino cu cele doua tipuri de brânză.
- Odată fierte pastele, scurge-le de apă și adaugă-le peste ouă.
- Mixează și pune compoziția într-un vas de yena.
- Bagă la cuptorul preîncăzit la 180 de grade pentru 30-35 de minute/
- Poftă bună la sănătate!
Poți încerca această rețetă și cu paste fără gluten sau cu alt tip de paste de genul penne, melcișori. Iese la fel de bună și de sățioasă. Noi o mâncăm atât caldă, cât și rece. Uneori, o combinăm cu salată de roșii sau cu salată verde ca să mai echlibrăm un pic balanța. Când e rece, o poți ține ca pe sendviș.