Cum sa o faci fericita pe iubita ta de ziua indragostitilor? Cu ajutoarele ghd Romania, care ii vor crea o coafura perfecta!

Orice femeie se bucura atunci cand are o coafura perfecta si parul ei arata impecabil! Tocmai de aceea, in luna iubirii, expertii ghd Romania iti propun 3 variante de cadouri, care vor incanta orice fata. De ce sa te rezumi la flori si ciocolata, cand ii poti aduce zambetul larg pe buze si un look inedit cu un singur cadou?

Cele trei sugestii de la expertii ghd Romania o vor ajuta sa pe iubita ta sa iti realizeze cele mai frumoase coafuri acasa si sa isi mentina aspectul sanatos al parului:

Uscatorul ghd Air pentru o coafura plina de volum 

O coafura frumoasa nu are nevoie de mult efort, ci doar de uscatorul potrivit si o perie rotunda din metal. Tocmai de aceea, pentru zilele in care iubita ta vrea un par impecabil dar nu are timp sa il si usuce si sa foloseasca si o placa sau un ondulator, expertii ghd Romania iti recomanda ucatorul ghd Air. Cu ajutorul lui, partenera ta va obtine o coafura plina de volum si isi va usca parul in doar cativa pasi!

Stylerul ghd Platinum pentru suvite drepte, impecabile sau perfect ondulate

Unul dintre cei mai buni prieteni ai unei femei este stylerul. Indiferent ca isi doreste bucle perfecte, lejere sau suvite drepte, ea isi poate aranja rapid si usor parul cu un styler. Spre exemplu, expertii ghd Romania isi recomanda stylerul ghd Platinum! Usor de folosit, acesta are si protective termica si o va ajuta pe iubita ta sa isi mentina parul sanatos si coafura perfecta!

Spray-ul pentru protectie ghd Heat Protection Spray

Spray-ul de la ghd Romania este unul dintre cele mai practice cadouri pe care le poti face in luna iubirii. Cu ajutorul acestui spray, ea isi va putea proteja parul, mai ales daca foloseste produse cu aport de caldura, pentru styling.

Uscator de par ghd Air, pret – 584 lei

Styler ghd Platinum, pret – 1125 lei

Spray cu protective termica ghd Heat Protection Spray, pret – 100 lei

My title page contents