O toamnă plină de strălucire

Toamna, mai ales toamna târzie, este un anotimp minunat de controversat. Zile sunt cînd calde, când reci și nu știi când te trezești cu zăpadă pe pervaz. Că, deh…așa e acum. Acum când lumina zilei devine din ce în ce mai zgârcită cu noi, e important să căutăm orice sursă de strălucire posibilă. Așa că, misiunea noastră este să ne asigurăm un look cu un păr luminos.

 

Dacă vrei să ai un păr mătasos, cu reflexe ca de oglinda, chiar și în noiembrie și decembrie, atunci  trebuie sa respecti câțiva pași de bază.

  1. Vitamine și minerale

Un păr strălucitor se obține și din interior înspre exterior. Așa că, fii atentă ce mănânci. O dietă bogată în vitamine îți va ajuta părul să crească sănătos, puternic și să fie plin de vitalitate.  90% din structura părului este alcatuită din proteine, acestea fiind necesare în procesul de crestere. Alege un menu bazat pe proteine de calitate, carne slabă, ouă, legume și fructe, la care să adaugi aminoacizi din nuci, semințe și pește oceanic pentru a-ți menține părul strălucitor și sănătos!

2. Balsamul e de bază

”Iarna, un păr mat este pe ordinea de zi.  Frigul și schimbările dese de temperature prin care trece coafura noastră sunt principalii factori responsabili de lipsa de luciu a firului de păr.  Ce ai de făcut? Iarna, mai mult decât oricând, firul de păr are nevoie de extra protecție. De hidratare. Altfel, acesta își pierde elasticitatea și devine aspru și uscat. De aceea, e musai să folosești balsamul după șamponare în mod regulat.  Alege produse potrivite tipului tău de păr. Sugestia noastră? Gama Hydre de la Sebastian Professional netezește părul uscat și tratat chimic, oferindu-i volum și dinamism.”, spune Oana Motoi, Trainer Sebastian Professional România.

3. Tratamente concentrate pentru un boost de strălucire

Un păr cu o structură sănătoasă poate să rețină culoarea timp îndelungat, fără ca aceasta să-și piarda din intensitate și stralucire. Introdu în rutina ta de îngrijire tratamente speciale sau măști pentru un păr plin de mișcare, suplu la atingere și plin de strălucire. Favoritul nostru? Dark Oil. Un ulei ultraperformant va revoluționa aspectul părului tău.

 

 

Preturi recomandate:

Sampon Hydre Sebastian Professional: RON 77

Balsam Hydre Sebastian Professional: RON 121

 

My title page contents