Masajul scapului alungă stresul

Vrei un păr strălucitor? Masează-ți scalpul! Vrei un păr sănătos? Masează-ți scalpul! Vrei mai puține dureri de cap? Știi deja: masează-ți scalpul. Pentru că, dup- cum vezi, masajul este o manevră de relaxare minunată, care aduce cu sine nenumărate beneficii. Primele de care e bine să ținem cont? Ei bine, acesta alungă stresul. combate căderea părului și reinstaurează strălucirea.

 

Dacă și tu ești una dintre femeile cărora li se pare că părul lor nu prea crește, că e subțire și lipsit de vigoare, atunci o poențială soluție poate fi masajul scalpului. Dacă îl efectezi în mod regulat, acesta te poate ajuta să ai un păr sănătos, strălucitor și mai bogat

Un scalp echilibrat îți ajută părul să-și recapate energia. Un alt bonus? Părul este mai bogat și mai ușor de coafat.

Ce ai de făcut?

O primă etapă, extrem de importantă, este introducerea în rutina de îngrijire a produselor profesioniale adaptate nevoilor tale. Sugestia nostră? Balance Energy Serum de la System Professional. Un produs excepțional care îți fortifică instant părul și îl ancorează în rădăcină. Acesta conține ingrediente potente precum cafeina, biotina, acidul lauric și vitamine esențiale care fortifică firul de păr. Complextul cu Energy Code este special creat pentru păruș sensibil și pentru un scalp plin de energie.

Pentru o mai bună activare a  ingredientelor și pentru o penetrare eficientă în scalp folosește aceste tehnici de masaj.

Masajul  în 4 puncte

Acest tip de masaj crește permeabilitatea scalpului pentru ingredientele active din produsele de îngrijire.

Poziționează mâna dreaptă sau stângă în față, pe cap, pentru mai mult sprijin. Aplică în cele 4 puncte din creștet o ușoară presiune cu vârful degetelelor arătător, nijlociu și inelar ale mâinii libere.

Puncte de presiune

Masajul de acest tip stimulează circulația sangvină la nivelul frunții și a tâmplelor si are efect anti-stres.

Poziționează mâna stângă peste urechea stângă pentru sprijin. Masează tot capul cu vârfurile degetelor arătător, mijlociu și inelar ale mâinii drepte, pornind din creștet, pe cărări radiale. Masează trei puncte de presiune pe fiecare cărare (radial).

Relaxarea cefei

Masaj calmează, relaxează, deblochează și încălzește scalpul. În plus, ajută la eliminarea toxinelor și oferă  o stare de relaxare profundă.

Poziționează mâna stângă pe cap pentru sprijin. Masează ușor cu pumnul drept, pornind de la baza craniului în jos, spre ceafă. Procedează astfel de 3 ori, apoi schimbă mâna și repetă de 3 ori.

Mișcare pentru calmare la final

La final, pentru ca energia să se distribuie în mod armonios, urmează acești pași. Poziționează mâinile vertical, în laterale, cu degetele în sus. Acționează cu o presiune ușoară de-a lungul capului în jos, întâi cu palma apoi cu degetele spre gât șți continuă spre umeri.

Aceste  tehnici  de masaj sunt conceptute de specialiștii System Professional pentru a active funcțiile scalpului. Revitalizeză-ți podoaba capilară în doar câteva minute cu ajutorul masajului!

Preț: Balance Energy Serum System Professional: 315 RON

My title page contents