Probabil ai observat ca dupa ce mergi la salon, coafura ta rezista o perioada mai lunga de timp. Efectul de durata se datoreaza priceperii stilistului pe de o parte, iar de pe alta parte este meritul produselor pe care acesta le foloseste. Pentru a te bucura de rezultate excelente si acasa, intreaba-ti stilistul ce produse iti recomanda pentru coafare. Acesta iti va indica ce trebuie sa folosesti in functie de specificul parului tau si de coafura pe care vrei sa o adopti. Trebuie sa stii ca exista produse de styling care se aplica si pe par umed, nu doar pe par uscat.

Uite ce tipuri de produse folosesc specialistii Wella Professionals:

Pe par ud

WET STAGE este primul nivel de control adresat produselor care se folosesc exclusiv pe parul umed. Chit ca sunt pentru volum, de protectie pentru uscarea cu foehnul sau de netezire, aceste produse ofera flexibilitate firului de par si il fac mult mai usor de coafat. In aceasta categorie se incadreaza spuma, cremele si lotiunile pentru par.

Pe par uscat

DRY STAGE este cel de-al doilea nivel. Din aceasta categorie fac parte produse care se aplica pe par uscat cum este gelul, ceara de par, sprayuri pentru texturare sau de protectie impotriva caldurii. Acestea ofera forma, definire si fixare.

Pentru finisare

FINISH STAGE inseamna fixare dar si stralucire pentru par. Aceasta gama include produse destinate finisarii si infrumusetarii coafurii create precum fixativul si sprayurile pentru stralucire.

 

My title page contents