Cheia catre un par frumos si un scalp sanatos? Masajul!

Cheia catre un par frumos si un scalp sanatos? Masajul!

Cheia catre un par frumos si un scalp sanatos? Masajul! Daca inca vrei sa mai stii care e cheia catre un par frumos si un scalp sanatos, ia aminte: masajul. De ce? Nimic mai simplu. Un masaj riguros si regulat al scalpului te ajuta sa ai o coama mai bogata si sa incetinesti caderea parului.

 

In primul si primul rand, masajul face parte din ritualul de relaxare al oricare domnite, insa beneficiile sale nu se opresc aici. Cand vorbim despre masajul scalpului, punctam spre un masaj terapeutic. Un masaj cu implicatii medicale. Principalul sau atuu? Combaterea parului.

Masajul terapeutic Nioxin intensifica microcirculatia sanguina de la nivelul scalpului, pentru ca substantele hranitoare sa ajunga la fiecare folicul de par. Astfel, radacinile se intaresc si ajuta parul sa-si atinga potentialul maxim. Sa fie sanatos si matasos.

Stiai ca pe un scalp oxigenat parul e mai revigorat si coafatul devine bursc mai usor? Iata de ce: prin miscari de masaj stimulezi dislocarea excesului de celule. Si uite asa scalpul se echilibreaza, se vindeca.

Si, daca alegi sa continui rasfatul parului si a scalpui, cu gamele Nioxin, atunci poti fi sigura ca ai facut o alegere buna.

 

Daca vrei sa stii mai multe despre cum sa previi caderea parului, da un click pe:

https://www.youtube.com/channel/UCuABY7ZaHClPDdcb67gNzEg

 

 

My title page contents