Citeste mesajele Universului

Cu siguranta ti s-a intamplat sa te gandesti intens la o persoana si in foarte scurt timp acea persoana sa te contacteze sau chiar sa te intalnesti cu ea intr-un mod total neplanificat. Sau poate ti s-a intamplat sa ai nevoie de ceva si ti-au iesit in cale tot felul de semne, situatii, persoane, mesaje care te-au condus catre lucrul dorit. Numim aceste situatii coincidente fericite si povestim tuturor despre cum ni s-au legat lucrurile, asa … ca din intamplare.

 

Aceste evenimente inlantuite sunt de fapt sincronicitati. Conceptul a fost identificat de psihiatrul Carl Jung, care l-a definit drept o inlantuire a unor evenimente, lipsita de cauzalitate, dar cu sens. Credinta lui Jung era ca asa cum unele evenimente sunt conectate de cauzalitate, altele sunt conectate de sens.

Deepak Chopra a explorat acest concept in relatie cu oportunitatile pe care ni le deschide pentru propria dezvoltare si crestere personala. El numeste sincronicitatile conspiratia improbabilitatilor. Atunci cand esti atent, te conectezi la intentie, observi si explorezi soncronicitatile din viata ta, existenta ta devine magica. Da, Universul are un reportoriu de trucuri cu adevarat senzationale.

Aceste coincidentele sunt incarcate cu oportunitati. Rafineaza-ti simturile pentru a le identifica si fructifica.

  • Priveste lumea ca pe o extensie a propriului sine;
  • Relatiile tale sunt oglinda ta;
  • Traieste cu detasare;
  • Formuleaza-ti clar intentiile;
  • Nu te pierde in detalii;
  • Daca ai parte de coincidente, reflecteaza putin si vezi ce ar putea sa insemne. Nu forta un raspuns. Pur si simplu lasa-l sa vina spre tine.

Acest exercitiu  te va ajuta sa accesezi un nou nivel de constiinta si sa te conectezi la taramul posibilitatilor infinite.

 

My title page contents