Cum arată o placă perfectă pentru păr?

Cum arată o placă perfectă pentru păr?

Arsenalul de beauty al unei femei moderne include cu siguranță o placă de păr. Însă este oare ea potrivită tipului tău de păr? Îl pune în valoare? Îi păstrează strălucirea? Dacă răspunsurile sunt negative, atunci ia aminte. Experții ghd România consideră că a venit  momentul să optezi pentru un styler. Cum arată o placă perfectă pentru păr?

 

În opinia stiliștilor de top o placă perfectă nu dăunează sănătății firului de păr. Un styler ghd îți va păstra intactă structura firelor de păr intacta.

Grija și respectul pentru părul unei femei se traduce – în cazul unui styler – prin temperatura optimă de coafare. 185 de grade. Acesta nu degradeaza structura firului de păr și mentine strălucirea. Spre exemplu, cu ghd platinum poți coafa părul la o temperatura de 185 de grade. Aceasta este temperatura optimă, conform studiilor, care reduce ruperea și arderea firelor de păr cu până la 50%.

Un styler de top are senzori inteligenți

Ghd beneficiază de tehnologia Tri-Zone. Mai exact, senzori inteligenți, deștept plasați în locuri cheie petru a păstra temperatura constantă de-a lungul plăcilor.

Un styler perfect este versatil

Cu ghd, tu deții controlul. Sistemul de prindere al plăcilor este perfect ajustat astfel încât îți oferă siguranță, versatilitate și te ajută să fii creativă.

My title page contents