Cum aude copilul tău? Auzul, un dar de neprețuit pentru cei mici

Cum aude copilul tău? Auzul, un dar de neprețuit pentru cei mici

Cum aude copilul tău? Auzul, un dar de neprețuit pentru cei mici – Hipoacuzia este o afecțiune care nu provoacă durere, însă este acel tip de afecțiune care constituie un impediment în a lega relaţii sociale şi a te descurca optim în anumite situaţii din viaţă. 

Surditatea este din ce în ce mai întâlnită în momentul de față, deoarece pacienții ajung la specialist extrem de târziu.

Incidența hipoacuziei este de 1,25-3 cazuri la 1000 de nou-născuţi. România este locul unde se estimează că există un număr de peste 2 milioane de persoane hipoacuzice.

Deși acest tip de afecțiune este întâlnit la toate vârstele, cele mai severe afecțiuni sunt întâlnite la copii. Surditatea nu este vizibilă la naștere, un bebeluș hipoacuzic arată, se dezvoltă și se manifestă ca și un nou născut normal.

Copiii aflați la vârste mai mari pot vorbi si auzi bine acasă, dar nu în colectiv, deoarece suferă de o deficienţă moderată a auzului. Aceasta poate provoca probleme doar în mijlocul zgomotului de fundal al unei săli de clasă sau la locul de joacă și poate constitui un motiv de excluziune socială a copilului.

Hipoacuzia afectează educația, contribuie la scăderea performanţelor școlare, respectul de sine, iar pe termen lung, afectează viața de adult.

Depistarea surdității la un stadiu incipient și protezarea cu o proteză auditivă ajută pacientul să-și redescopere micile plăceri ale vieții.

Nu neglija auzul copilului tău. Vino în cabinetul Clarfon din orașul tău și realizează o audiogramă ca să depistezi acuitatea auzului celui mic.

Specialiștii noștri te vor îndruma pentru a găsi cele mai bune soluții în cazul în care copilul tău suferă de hipoacuzie. Multe dintre afecțiunile de auz ale copiilor se corectează ușor dacă sunt depistate la timp.

La Clarfon găsești cele mai bune soluții pentru auzul copilului tău la prețuri extraordinare.

Pentru că auzul celor dragi este important, cu Clarfon poți descoperi bucuria lor. Vino în cabinetul Clarfon și poți beneficia de testarea gratuită a auzului pentru tine şi copilul tău.

My title page contents