SP Weightless Finish 125ml-73 lei

Coafura ta își pierde repede forma și volumul, chiar imediat după spălare? Acest lucru se întâmplă pentru că părul fin are un diametru de 1/3 ori mai mic decât cel al unui fir normal. Astfel, acesta nu este suficient de puternic pentru a păstra forma coafurii și volumul pe termen lung. 

Din fericire, îți poți revitaliza lookul cu ajutorul câtorva trucuri simple de volum și a produselor de styling potrivite!

Îngrijire delicată pentru scalp

Un tratament intens calmant pentru scalp poate face diferența. Produsele de styling, celule moarte și uleiurile se pot acumula la nivelul scalpului, ceea ce conferă  părului un aspect lipsit viață și textură.

Mizează pe SP Balance Scalp Mask, un tratament care îndepărtează impuritățile și oferă rădăcinilor tale un efect de lifting instant!

Un alt truc pentru un scalp sănătos și șuvițe cu volom? Opteză pentru un șampon care ajută la înlăturarea excesului de sebum de pe scalp. Purifying Shampoo de la Londa Professional conține ulei de jojoba care vitalizează și reîmprospătează instant scalpul!

Folosește un difuzor

De ce? Ca să adaugi mai mult volum părului. Difuzorul, contrar opiniei generale, este potrivit si pentru alte tipuri de par doar pentru părul ondulat! Folosește înainte un prosop cu microfibre, care va absorbi mai repede umezeala din păr. De ce? Părul se va usca mai ușor și va căpăta mai mult volum dacă ai grijă dacă ai grijă să nu rămână șuvițe umede.

Aplică difuzorul la baza răcinilor pentru a-i da volum instant! Un alt atuu? Efectul  benefic al măștilor tratament poate fi intensificat cu aport de căldură

Volum de invidiat cu un tratament fără clătire

Apelează la un tratament spray fără clătire pentru a oferi volum și textură părului fin.Volumizing spray Weightless Finish de la SP asigură un volum soft pentru un păr vizibil mai dens!

Creatina fortifică părul din interior și stabilizează structura firului, iar polimerii elastici de îngrijire formează un film protector.

Spuma de păr este un alt produs care oferă volum. Pentru un fir subțire se recomandă o spumă-tratament, mai cu o formulă mai ușoară, care să nu încarce părul. Enrich Repairing Mousse de la Wella Professionals penetrează firul de păr, ajută la descurcare, lăsându-l flexibil, moale și hidratat. Un alt beneficiu?Acesta capătă elasticitate, un plus de rezistență și volum

Pulverizează produsul la rădăcini pentru a crea iluzia unui păr mai bogat cu un volum de invidiat!

Truc: Când aplici produsul de stilizare, pulverizează-le de jos în sus, de sub șuvițe, nu invers, pentru a potența efectul de volum.

Folosește o perie ionică pentru coafat

În momentul în care îți coafezi părul, apelează la o perie ionică pentru a da părului mai mult volum. Aceasta reduce și posibilitatea de electrizare a părului și minimizează efectul de încrețire creat de umezeală.

Planul de rezervă – Pudra pentru volum

Dacă simți că ai nevoie de un mic retouch, apelează cu încredere la o pudră pentru volum. Produsul se aplică la rădăcină și conferă extra volum și textură părului tău!

Preț recomandat SP Balance Scalp Mask: RON 99

Preț recomandat Volumizing spray Weightless Finish de la SP: RON 73

Preț recomandat Enrich Repairing Mousse de la Wella Professionals: RON 60

Preț recomandat Purifying Shampoo de la Londa Professional:RON 33

My title page contents