Beauty case pentru city break

Vremea schimbătoare îți dă bătăi de cap, iar părul pare să nu te mai asculte. Există leac de îmblânzire chiar și pentru cel mai neascultător tip de păr?

Specialiștii Londa Professional spun că da și îți oferă cel mai potrivit produs pentru zilele în care umezeala și aerul rece fac din părul tău un motiv de disconfort.

Tratamentul pentru netezire SLEEK SMOOTHER de la Londa Professional oferă netezire instant și efect anti-static pentru părul rebel. Formula cu ingrediente speciale pentru firele care se electrizează, este inspirată de avocado și germeni de grâu:

  • Avocado este foarte bogat în nutrienți, în special acizi grași nesaturați, care sunt absorbiți rapid de piele și păr, acționând că un balsam eficient;
  • Germenii de grâu, de asemenea, sunt foarte bogați în nutrienți și acizi grași.

Tratamentul SLEEK SMOOTHER conține: ulei de avocado și ulei din germeni de grâu. Pe baza acestora vei obține un păr neted, cu un efect anti-static pentru părul uscat, fragil, rebel, care se electrizează. Aceste tipuri de uleiuri au un mare atuu. Ele conțin o cantitate mare de nutrienți necesari: proteine,vitaminele A, D, E, B6, magneziu, cupru, fier, acid folic și amino-acizi, fiecare dintre acestea cu un rol esențial în creșterea și hrănirea firului de păr.

Produs destinat saloanelor de coafură. Întreabă stilistul Londa Professional despre el.

 

Preț: 93 lei

My title page contents