Cum iti deschizi culoarea parului?

Cum iti deschizi culoarea parului?. Parul e alaturi de tine in fiecare zi. Traieste si creste odata cu tine. Este martorul evolutiei tale.  Clipa de clipa. Azi il coafezi, maine il intinzi, poimaine il ondulezi, ii schimbi culoare, forma, lungime. Si el rezista.

 

De multe ori, pentru a obtine rezultatele dorite, trebuie sa iti supui coafura la tratamente mai agresive. „Decapajul si decoloratul sunt doua dintre ele. Decapajul este o spalare a culorii, in timp ce decolorarea presupune o deschidere a nuantei initiale, aceasta din urma fiind si mai agresiva cu firul de par.”, ne explica stilistul Londa Professional, Bogdan Mirica.

Indiferent de ce varianta vorbim, cel mai important lucru este ca acest proces sa aiba loc intr-un salon, sub supravegherea unui specialist. Doar el poate decide proportiile de material astfel incat structura firului de par sa nu fie afectata. Acesta este un procedeu delicat si cel mai important este sa tinem cont de sanatatea firului de par, adica sa nu-l ardem doar de dragul de a-l avea deschis. Un mare plus, fata de vopsea, este ca doar cu ajutorul acestor tehnici putem obtine o deschidere considerabil mai mare.

„Insa, daca firul nu permite o astfel de procedura putem merge pe o varianta mult mai soft si totodata foarte in trend pe timp de vara, cand soarele ni se joaca in par. Ombre sau o reiventare a lui, sombre, sunt inca pe val. Cu ajutorul lor se obtin jocuri de lumina in par fara sa aiba prea multe batai de cap cu un par decolorat in detrimentul sanatatii parului lor.”, adauga specialistul Londa Professional.

Dupa ce parul a trecut printr-un proces de decolorare sau decapaj, el necesita o atentie sporita. Si cea mai indicata gama pentru asta este cea de la Londa Professional, Visible Repair, balsamul de par, samponul dar mai ales masca puternic reparatoare.

Bogdan Mirica, hairstilist Londa Professional

My title page contents