Cum iti pastrezi parul hidratat si vara? Vara este o invitatie pentru un look proaspat si tineresc. Dar, odata cu sezonul de vara, apar si primele pericole pentru par: clorul din apa de piscina, razele UV, apa sarata si umiditatea. Stii oare ca toate acestea pot duce la varfuri despicate, arsuri ale scalpului, fire rebele sau o culoare matuita?

Asadar, ce poti face pentru a mentine sanatatea parului vara? Violeta Palovici, membru in echipa Londa Professional, iti da cateva tipsuri si recomandari de produse, care sa te ajute sa iti poti ingrji mai bine parul pe timpul verii.

Cum iti pastrezi parul hidratat si vara?

Plus ca vei stii cum sa iti protejezi buclele de factori nocivi:

  • Samponul si balsamul fara clatire pentru protectie impotriva razelor UV Sun Spark. Atuul lor? Curata si ingrijesc parul afectat de razele UV. Este gama ideala pentru a preveni efectele daunatoare ale razelor UV.
  • Sprayul de hidratare fara clatire pentru protectia culorii Color Radiance protejeaza parul vopsit impotriva decolorarii si matuirii culorii datorita ingredientelor pe care le contine. Si nu trebuie sa iti lipseasca din geanta. Coaja de portocala, cu un pH acid, este renumita pentru stoparea efectelor de oxidare nedorite.
  • Velvet Oil de la Londa Professional reface structura parului si este ideal pentru orice tip de par. Parul este mai suplu, mai sanatos. Este un produs versatil, care se aplica pe parul uscat pe lungimi si pe varfuri pentru a oferi suplete si hidratare. Daca alegi sa il aplici pe parul umed, atunci obtii protectie termica si efect anti-static.
  • O data pe saptamana, foloseste o masca de hidratare, cum ar fi masca intensiva pentru hidratare Deep Moisture care hidrateaza instantaneu parul uscat. Parul este mai usor de pieptanat si mai stralucitor.

 

My title page contents