Dorin Iosif Cândea, fondatorul clinicii Condor, o carieră dedicată în sprijinul comunității și a bunăstării oamenilor 

Dorin Iosif Cândea, fondatorul clinicii Condor, o carieră dedicată în sprijinul comunității și a bunăstării oamenilor 

Dorin Iosif Cândea, fondatorul clinicii Condor, o carieră dedicată în sprijinul comunității și a bunăstării oamenilor – Dorin Iosif Cândea,  fondatorul Clinicii Condor, a adoptat cu pasiune conceptul unei clinici medicale comprehensive, echipate cu toate serviciile necesare pentru a răspunde nevoilor diverse ale pacienților. Cu accent pe decontarea serviciilor prin Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS), el a dorit să ofere o alternativă solidă, eficientă și de înaltă calitate în furnizarea de îngrijiri medicale.

Practic, aproape toate serviciile oferite în cadrul clinicii Condor beneficiază de acoperire prin CNAS, fapt care facilitează accesul pacienților care contribuie la sistemul de asigurări sociale la îngrijiri medicale prompte și de calitate.

Familia numerosă a lui Dorin Iosif Cândea a reprezentat o sursă de inspirație pentru fondarea și dezvoltarea clinicii medicale. În același timp, Dorin Iosif Cândea a încurajat și sprijinit educația, exemplificată în implicarea familiei ale sale în activitatea clinicii, fiind tată a trei fete. Lorena Cândea, absolventă a Universității de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara, s-a specializat în medicină și farmacie, devenind dermato-cosmetolog și diriginte farmacist. Doris Cândea, a doua fiică a fondatorului, a absolvit Universitatea Politehnică cu specializare în inginerie medicală, concentrându-se pe imagistica prin rezonanță magnetică (RMN), și lucrează în prezent în cadrul clinicii. Cea de-a treia fiică, Iris Ioana Cândea, în clasa a opta, se află în faza inițială a formării sale și manifestă un interes deschis și curios pentru activitățile familiei.

Clinica Condor se evidențiază prin faptul că furnizează o gamă cuprinzătoare de servicii medicale, inclusiv medicina de familie, oftalmologia, ORL, cardiologia, ortopedia, chirurgia vasculară, chirurgia estetică, dermatologia, psihiatria și nu numai.

Scopul esențial al clinicii este de a oferi pacienților soluții complete pentru nevoile medicale, eliminând necesitatea căutării altor locații pentru investigații sau tratamente suplimentare. Această abordare integrală permite pacienților să beneficieze de îngrijiri medicale de calitate într-un singur loc, evitând deplasare.

Clinica Condor dispune de aparatură modernă și săli de operație dotate cu tehnologie de ultimă generație. Medicii specialiști sunt bine pregătiți, având experiență și calificări obținute în centre medicale de prestigiu, inclusiv în Dubai.

Clinica oferă servicii medicale complexe, precum oftalmologia cu schimbarea de cristalin, oncologia, ozonoterapia, medicina estetică, rejuvenarea facială și vaginală, radiofrecvența, rezolvarea impotenței fără medicamente, reprezentând un centru de referință în furnizarea de soluții medicale de vârf.

Cu sediul central în Calea Vitan nr. 9A, Centrul Medical Condor oferă o gamă vastă de servicii medicale în parteneriat cu Casa de Sănătate. Aici, pacienții pot beneficia de servicii oftalmologice de excepție, inclusiv intervenții chirurgicale, dotate cu aparatură ultramodernă. De asemenea, sunt disponibile servicii de ecografie, EKG și holter EKG, iar clinica acoperă și specializări medicale diverse, precum endocrinologie, neurologie, urologie, oncologie, psihiatrie, ozonoterapie, nutriție și dermato-cosmetică.

Centrul Medical Condor reprezintă un model de excelență în furnizarea de îngrijiri medicale în România. Cu un angajament ferm față de satisfacția pacienților și servicii de calitate superioară, clinica este recunoscută anual prin premii și aprecieri pentru contribuția sa semnificativă în sectorul medical.  La Gala Performanței și Excelenței 2023, Clinica Condor a obținut “Premiul de Excelență pentru servicii medicale de top”, fiind recunoscută ca una dintre clinicile de excelență de pe piața din România.

Dorin Iosif Cândea a aspirat să facă din Clinica Condor un centru medical unde bunăstarea pacienților este pe primul loc și a reușit cu succes să dezvolte un cadru în care oamenii pot accesa soluții medicale complete într-un singur loc.

My title page contents