Extindere de spațiu și de servicii la Atelierul de Slăbit din AFI Cotroceni! Se pot face acum și consultații de Nutriție și Dermatologie!

Extindere de spațiu și de servicii la Atelierul de Slăbit din AFI Cotroceni! Se pot face acum și consultații de Nutriție și Dermatologie!

Atelierul de Slăbit din AFI Cotroceni s-a mutat într-o locație mai extinsă, în cadrul aceluiași centru comercial, și odată cu extinderea de spațiu acomodează și două noi cabinete medicale Clinica AS, extinzându-și portofoliul de servicii prin oferirea de consultații de specialitate pentru Nutriție și Dermatologie.

Astfel, Atelierul de Slăbit din AFI Cotroceni s-a transformat într-o micro-clinică unde clienții vor putea beneficia atât de tratamente de remodelare corporală și estetică facială, cât și de consultații și recomandări medicale dermatologice și programe personalizate de nutriție și dietetică. Noua locație a centrului pentru sănătate și înfrumusețare este la parter, în munte, zona Food Court. Extinderea spațiului din AFI Cotroceni face parte din planul de dezvoltare pentru 2021 al rețelei Atelierul de Slăbit.

 

„Suntem extrem de bucuroși că planurile noastre pentru dezvoltare se concretizează exact așa cum ne-am propus încă de la deschiderea primului centru: să devenim o rețea în care expertiza medicală se îmbină cu procedurile de înfrumusețare. Abordarea multi-disciplinară este filosofia după care ne ghidăm. În urma acestei extinderi a centrului nostru din AFI Cotroceni, clienții care ne trec pragul vor avea alături medicii specialiști care lucrează îndeaproape cu echipa care se ocupă de procedurile corporale și faciale. Deci, oferim un pachet de servicii integrate, punând accent pe multidisciplinaritate.”, a declarat Alexandru Todică, cofondator al Rețelei de Centre Atelierul de Slăbit.

 

Cu aceeași atmosferă caldă și intimă, terapeuți cu experiență și echipamente moderne originale, centrul Atelierul de Slăbit din AFI Cotroceni dispune de o gamă variată de tratamente de remodelare corporală și estetică facială care redau suplețea, naturalețea și tinerețea pielii. Printre cele mai populare în rândul celor ce frecventează centrul sunt: VelaShape II, Criolipoliza CoolTech, Radiofrecvența Safyre, Epilarea definitivă laser Elysion Pro. Prin adăugarea cabinetelor noi, echipa Clinicii AS susține persoanele interesate în a-și menține corpul sănătos și în cea mai bună formă combinând beneficiile tehnologiei de ultimă generație cu sfaturile medicilor și specialiștilor.

Rețeaua Atelierul de Slăbit dispune în prezent de trei centre în București, amplasate în zone cheie ale capitalei: Dorobanți, Tineretului, AFI Cotroceni și are în plan, pe termen mediu și lung, extinderea în alte orașe mari din țară.

***

 

Atelierul de Slăbit – clinică de estetică medicală și remodelare corporală cu aparatură de ultimă generație.

Facebook: www.facebook.com/atelieruldeslabit/

Site: www.atelieruldeslabit.ro

Locații în București:

  • Tineretului, Gheorghe Șincai nr. 16, Sector 4
  • Dorobanți, Str. Av. Jean Textier nr. 3, Sector 1
  • AFI Cotroceni, Bd. General Vasile Milea Nr. 4, Sector 6
My title page contents