Fii femină! Mizează pe bucle și onduleuri

O femeie cu un păr strălcitor, plin de bucle, pare coborâtă dintr-o poveste. Nu știi dacă e vis sau realitate. Pentru că ea te seduce, te atrage, te face să o privești. Dar ce au atât de special buclele? De ce sunt ele atât de wow? Atât de feminine? E simplu! Te fac să radiezi.

 

 

Dacă și tu vrei să obții bucle de basm?  Cu stylerul potrivit. Cu stylerul ghd. El te ajută să bifezi coafura dorită.  Știi ce trebuie sa ai în vedere atunci când setezi temperatura instrumentelor de styling? Constanta.  Iată ți explicația: numeroase teste și studii au demonstrate că, temperatura optimă de coafare a părului este de 185° Celsius.

Specialiștii ghd (good hair day) au dezvoltat tehnologia inteligentă tri-zone™,  care menține această temperatură sigură constantă și uniformă pe toată suprafața plăcilor.

Fii femină! Mizează pe bucle și onduleuri

“Nu este nevoie de temperaturi extreme și dăunatoare pentru păr, ca să te bucuri de o coafură perfecta, ne explică Oana Motoi, Trainer ghd România. Știu că, multe femei își sacrifică părul în cursa către look-ul perfect, dar  nu mai e necesar. Temperatura optimă de coafare este de 185°C. Aceasta trebuie menținută constantă pe tot parcursul procesului de styling”, adaugă specialista ghd România.

Instrumentele de styling ghd sunt prevăzute cu un sistem de racire și termostat de avertizare, astfel că se închid automat dacă nu mai sunt folosite timp de 30 de minute.

Dacă îți dorești un produs versatil, cu care să poți obține rapid atât bucle, cât și un păr drept, atunci trebuie să încerci stylerele de la ghd.

My title page contents