Răsfăț de primăvară la Sovata

Răsfăț de primăvară la Sovata. Pentru a te bucura de o sănătate mai bună și o siluetă impecabilă, răsfață-te în această primăvară cu un sejur la Sovata.     

 

Vizitează Danubius Health Spa Resort și beneficiază de un pachet promotional creat nu doar pentru a detoxifia trupul, ci și mintea.  Acesta include un program rapid de detox, terapii SPA, tratamente cosmetice și activități zilnice de relaxare.

Primăvară detox – reîncarcă-ți bateriile!

Vei beneficia de două nopți de cazare în camera dublă standard cu mic dejun sub formă de bufet suedez. Încărcă-te cu energie consumând alimente proaspete și sănătoase. Ai la dispoziție meniul Vitamin Boost – o salată Caesar și un fresh multivitamine în fiecare zi la Coral Bar.

Răsfăț de primăvară la Sovata

Pachetul include și un tratament de wellness sau cosmetic la alegere pentru o relaxare desăvârșită! Răsfață-te și alege una dintre terapiile de detoxifiere și înfrumusețate oferite de Danubius Health Spa Resort.

Tratatamente wellness și cosmetice disponibile la Danubius Health Spa Resort

  • Baie wellness revitalizantă cu arome
  • Baie Cleopatra
  • Împachetare Aphrodite
  • Tratament express Gerovital H3 Equilibrium

 

Pe lângă terapii, vizitatorii au acces nelimitat în centrul Spa – bazine cu apă dulce şi sărată, piscină, jacuzzi, baie Kneipp alternantă pentru picioare, bazin pentru copii, saună finlandeză, saună cu aburi, infrasaună, aromasaună, bazin de imersie totală după saună, cameră de relaxare, sală fitness, halat de baie.

 

Preț pachet : 450 de lei luni – vineri; 495 de lei ( week-end) ( Hotel Bradet)

Pret pachet: 400 de lei luni – vineri; 445 lei ( week-end) ( Hotel Sovata)

Afla mai multe detalii aici. Danubius Health Spa Resort Sovata iti face sarbatorile frumoase. Ne gasesti pe str Trandafirilor nr 111, Sovata – Bai.

 

My title page contents