Semnificația alunițelor de pe față. Ce spun alunițele despre tine?

Care este semnificația alunițelor de pe față? Se obișnuiește încă din cele mai vechi timpuri ca fetele să încerce să ghicească ce le rezervă destinul. Alunițele au cu adevărat puteri magice, dar oare chiar arată și explică acestea trăsăturile ascunse ale caracterului unei femei? Ce ar putea indica poziția alunițelor?

Fizionomia atribuie un loc important valorii alunițelor de pe fețele femeilor, dar uneori astfel de interpretări pot avea consecințele cele mai neașteptate. Aceste semne pot spune unei femei care este talentul ei, ce ar trebui să caute și ce ar trebui să lucreze pentru a fi fericită.

Alunițele apar pe față și corp. Mecanismul general al apariției lor nu este încă bine înțeles. De ce unele persoane au multe și altele nu au aproape deloc? Există o semnificație a alunițelor în funcție de locul poziționării, pe față sau corp? Oamenii de știință nu au ajuns încă la o opinie comună asupra apariției alunițelor. Pot fi utile oamenilor sau este doar o greșeală a naturii, rezultatul unei „defecțiuni” în organism? Ce înseamnă alunițele de pe față?

Semnificația alunițelor de pe față. Localizare în jurul ochilor

  • Alunița din partea dreaptă a ochiului stâng înseamnă o lipsă de înțelegere, un sprijin important din partea altora. Adesea o femeie poate fi neglijată. Ea este familiarizată cu trădarea rudelor sau a prietenilor;
  • Dacă alunița este în colțul exterior al ochiului – femeia însăși este capabilă să trădeze;
  • Semnificația alunițelor situate pe pleoapa superioară dreaptă este aceeași cu cea a bărbaților. Dar, în loc de o sexualitate de neoprit, în cazul femeii se vorbește despre o energie vitală slabă;
  • Dacă este localizată pe pleoapa din stânga sus, înseamnă o poftă de cunoaștere, un interes pentru a învăța tot ce este neobișnuit, nou, precum și abilități și oportunități suplimentare;
  • Pentru femei și bărbați, prezența alunițelor mari pe pleoape indică emoționalitate excesivă, instabilitate și frivolitate. Aceste calități se pot manifesta adesea în relații.

Semnificația alunițelor de pe față. Ce înseamnă alunița de deasupra buzei?

Se crede că prezența unei alunițe încă de la naștere în apropierea gurii este caracteristică persoanelor de o natură tandră, senzuală și foarte veselă. Faptul că o femeie are gusturi fine și faptul că este bine educată – este ceea ce înseamnă alunițele de pe față, situate deasupra buzei superioare. Dacă se află în regiunea buzei inferioare, acest lucru indică un caracter bun, dar în același timp o sensibilitate excesivă a acestei persoane.

Semnificația alunițelor de pe față. Localizare pe nas

Se crede că o aluniță poziționată pe nas, indiferent de sexul posesorului, este un fel de „al treilea ochi”. Această persoană poate avea capacitatea de percepție extrasenzorială. Este posibil ca persoana să devină un mediu sau să prezică viitorul. Există studii care consideră această aluniță ca un semn al unor boli – patologii ale sistemului cardiovascular, migrene frecvente.

Ce înseamnă alunițele de pe nasul unei femei? Se spune că aceasta este veselă și găsește cu ușurință un limbaj comun cu alte persoane. Este o persoană creativă, îi place să călătorească. Dacă alunița este pe vârful nasului, acest lucru indică adesea că o astfel de femeie are o relație dificilă cu bărbații. Acest semn poate simboliza, de asemenea, tendința de a se certa frecvent cu alții, dar vorbește și despre împăcarea rapidă după certuri.

Alunițe pe sprâncene

Dacă alunița se află pe sprâncene, la mijloc – înseamnă bogăție și o căsnicie fericită și puternică. Poziționată pe sprânceana stângă, prezența aluniței promite iubire pasională din partea soțului femeii și fericire îndelungată în viața de familie.

Alunițe pe obrazul drept la femei

Persoana cu o astfel de aluniță este bine din punct de vedere financiar. Astfel de persoane un rol foarte bun în realizarea poveștilor de dragoste și a vieții de familie. Pentru a interpreta mai concret valoarea unei alunițe pe fețele femeilor, este necesar să se țină seama de poziția aluniței față de alte părți ale feței.

O aluniță în zona tâmplei, mai aproape de pomeți, înseamnă că fata are un sentiment prea dezvoltat de vinovăție, care poate provoca certuri specifice cu alții. Dacă semnul destinului este aproape de colțul drept al ochiului, acest lucru indică o persoană cu un caracter luminos și pasional, dar uneori lipsit de rezonabilitate.

Semnificația alunițelor de pe față: pe bărbie

Această persoană resimte adesea un puternic sentiment de insecuritate. Aceste fete au adesea o dorință copleșitoare de a se căsători și de a deveni mama multor copii. Semnul se găsește în centrul bărbiei. Aceasta înseamnă că o astfel de persoană este încăpățânată,  și nu numai că nu este dispusă să facă compromisuri, dar este și predispusă la tiranie.

 

My title page contents