FoodService & Hospitality Expo 2024 devine pentru trei zile centrul de business Horeca și Retail din sud-estul Europei

FoodService & Hospitality Expo 2024 devine pentru trei zile centrul de business Horeca și Retail din sud-estul Europei

FoodService & Hospitality Expo 2024 devine pentru trei zile centrul de business Horeca și Retail din sud-estul Europei. Cea mai așteptată expoziție dedicată industriei ospitalității și a serviciilor alimentare din România, FoodService & Hospitality Expo, își deschide porțile la Hala Laminor, Sector 3, București. Timp de trei zile, între 16 și 18 noiembrie, expoziția va reuni peste 250 de expozanți români, 60 de expozanți internaționali și 4 pavilioane de țară, constituind o platformă inedită de networking, descoperire a ultimelor tendințe și inovații, pe lângă nenumărate oportunități de afaceri.

Ceremonia de deschidere, care va avea loc pe 16 noiembrie la ora 10:30, va aduce în fața vizitatorilor prezenți și a expozanților nume importante din industrie și reprezentanți ai autorităților publice, printre care: Silvia Ion, co-organizator și reprezentant Horeca Insight, Odai Shhab, co-organizator și reprezentant Foodhub Consulting, Radu Savopol – președinte HORA, Răzvan Pîrcălăbescu – Director de cabinet la Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Robert Negoiță – primarul Sectorului 3, Călin Ile – reprezentant FIHR, Cezar Munteanu – președintele ANBCT, Karan Khurana – CEO METRO România, Andrei Sava – Managing Partner Maxigel, Robert Hellwagner – CEO Selgros România, Romulus Dumitru – Director General Delaco, Ferenc Bogár – Însărcinat cu afaceri al Ambasadei Ungariei, Miodrag Sekulić – consilier Ambasada Serbiei și Micaela Soldini – Director ICE Agenția Italiană pentru Comerț Exterior – Biroul București.

Pentru vizitatori, FoodService & Hospitality Expo 2024 reprezintă o oportunitate de interacțiune directă cu experți din domeniul ospitalității, de a urmări demonstrații live și de a participa la o serie de workshopuri care abordează subiecte de actualitate în domeniu, pe lângă acces la expoziția de produse și echipamente inovatoare care pot transforma și optimiza afacerile lor. În cadrul celor patru pavilioane internaționale, vizitatorii vor explora perspective globale și tendințe internaționale adaptate pieței locale.

În plus, expoziția oferă un spațiu ideal pentru networking, atât pentru cei care doresc să-și extindă portofoliul de contacte, cât și pentru cei care caută noi oportunități de colaborare. “FoodService & Hospitality Expo 2024 aduce împreună liderii industriei într-un mediu în care ideile prind viață. Este o experiență completă, creată pentru a conecta oamenii și a transforma afacerile, iar pavilioanele internaționale adaugă o notă globală expoziției, permițând participanților să se inspire din soluții și modele de succes implementate în alte piețe și adaptabile la cerințele locale”, a declarat Silvia Ion, co-organizatoarea evenimentului.

Pentru expozanți, prezența la FoodService & Hospitality Expo este o oportunitate de a-și prezenta produsele și serviciile într-un cadru profesionist și bine organizat. Este șansa de a întâlni potențiali parteneri de afaceri, de a înțelege mai bine piața și preferințele consumatorilor și de a-și dezvolta imaginea și brandul într-un context relevant. Odai Shhab, co-organizatorul evenimentului, afirmă: “Am pus la dispoziția expozanților platforma ideală pentru a conecta profesioniștii din HoReCa și Retail, într-un spațiu dedicat inovației. Misiunea noastră este să devenim târgul de referință în Europa Centrală și de Est, unde parteneriatele durabile și noile oportunități de dezvoltare conturează viitorul Food în Horeca și Retail.

FoodService & Hospitality Expo 2024 se remarcă prin extinderea spațiului expozițional, dublându-se față de ediția anterioară, pentru a găzdui o gamă mai largă de expozanți și evenimente conexe. Pe parcursul celor trei zile, vizitatorii vor putea urmări demonstrații live, realizate de renumiți chefi și mixologi români și internaționali sau sesiuni de workshop pe teme variate: de la tendințe de design interior în HoReCa, la inovații în tehnologie pentru sectorul ospitalității. Programul complet al evenimentelor poate fi consultat aici aici, dar iată la ce vă puteți aștepta:

Sâmbătă, 16 Noiembrie 2024

  • Ceremonia de deschidere
  • Semifinala Arena Bucătarilor 2024
  • Workshop Social Media
  • Demonstrații Culinare & Cocktail Shows

Duminică, 17 Noiembrie 2024

  • Finala Arena Bucătarilor 2024
  • Workshop-uri investiții majore & construcția și decorarea unui restaurant
  • Demonstrații Culinare & Cocktail Shows

Luni, 18 Noiembrie 2024

  • Concurs Dessert Journey: Ephemeral Sweets & The Romanian Pizza Challenge
  • Workshop francize & trenduri în ospitalitate
  • Demonstrații Culinare & Cocktail Shows

 

Înscrierea și participarea

Pentru a participa la FoodService & Hospitality Expo 2024, cei interesați sunt invitați să se înregistreze pe site-ul oficial al evenimentului. Indiferent că sunt profesioniști din industrie, manageri de hoteluri, antreprenori sau pur și simplu pasionați de ospitalitate, vizitatorii vor găsi în cadrul expoziției o multitudine de idei, contacte și perspective care le vor permite să-și dezvolte afacerea și să rămână competitivi.

 

FoodService & Hospitality Expo 2024 se anunță a fi cel mai important eveniment al anului pentru profesioniștii din industria ospitalității, care cu siguranță va modela viitorul Horeca în regiune. FoodService & Hospitality Expo este singurul eveniment de profil din țara noastră care promite să ofere acces la o gamă largă de soluții pentru derularea eficientă și profitabilă a unei afaceri în Horeca.

Horeca Insight este cea mai relevantă platformă de comunicare și organizator de evenimente B2B dedicate industriei Horeca. Misiunea asumată este identificarea tendințelor și crearea spațiului adecvat în care operatorii industriei pot interacționa și întreține dialoguri constructive. Odai Shhab este partenerul Horeca Insight în organizarea FoodService & Hospitality Expo, eveniment de referință dedicat industriei de food service și ospitalitate în România. Cu o experiență de peste 12 ani în domeniul food, Odai s-a afirmat ca lider de opinie și strateg în acest sector, fiind parte din board-ul mai multor companii de profil și co-fondator al platformei Qurater, primul SaaS din Romania dedicat dezvoltării restaurantelor care operează în segmentul food delivery.

My title page contents