FOREO lansează tratamentul de redefinire a pielii KIWI™ cu noua mască de față  KIWI™ Active Pore & Black Head Mask

FOREO lansează tratamentul de redefinire a pielii KIWI™ cu noua mască de față  KIWI™ Active Pore & Black Head Mask

FOREO lansează tratamentul de redefinire a pielii KIWI™ cu noua mască de față  KIWI™ Active Pore & Black Head Mask

Foto: masca KIWI™ Active Pore & Black Head Mask și  KIWI™ derma

FOREO, liderul mondial în domeniul beauty – tech, a lansat ultima inovație în materie de îngrijire personală: tratamentul de redefinire a pielii KIWI™, prezentând noua Mască activă pentru pori și puncte negre KIWI.

 

Tratamentul de redefinire a pielii KIWI™ este o soluție avangardistă pentru probleme ale pielii care conține două produse: KIWI™ Active Pore & Black Head Mask, o mască cu o formulă cremoasă care catifelează pielea și elimină impuritățile acumulate și întărite în pori de-a lungul timpului și

și KIWI™ derma, un aparat performant pentru microdermabraziune cu diamante pentru curățarea porilor.

 

Tratamentul pentru redefinirea pielii KIWI™ începe cu noua mască KIWI™ Active Pore & Black Head Mask. Creată cu 98% ingrediente de origine naturală, masca este creată special pentru a purifica delicat și rafinat pielea, asigurând un ten mai neted și mai strălucitor.

 

Formula cremoasă a măștii KIWI™ Active Pore & Black Head Mask’s este bogată în argile detoxifiante și un complex puternic de uleiuri vegetale. Este pasul perfect de pregătire înainte de a utiliza aparatul KIWI ™ derma și esențial pentru rezultate mai rapide de purificare a pielii. Uleiul hidratant de Jojoba, Meadowfoam și semințele de Baobab înmoaie pielea și impuritățile care s-au întărit în pori în timp, permițând o curațare mai ușoară.

 

Masca conține, de asemenea, și alte substanțe detoxifiante, precum caolin, bentonită și cărbune, care ajută la extragerea eficientă a impurităților prinse adânc în pori, asigurând o curățare completă și revitalizatoare.

 

Pentru a calma și alina pielea, masca KIWI™ Active Pore & Black Head Mask încorporează proprietățile antiinflamatoare ale Cica (Centella Asiatica) pentru a ajuta la calmarea pielii iritate, la reducerea roșeții și la accelerarea procesului de vindecare a pielii.

 

Masca KIWI™ Active Pore & Black Head Mask are o formulă curată, vegană, testată de dermatologi, potrivită pentru toate tipurile de piele. Nu conține sulfați, siliconi, parabeni sau alte substanțe nocive, așa că nu e de mirare că obține rezultate fără a compromite sănătatea pielii.

 

Foto: textura și tonusul pielii înainte și după folosirea măștii  KIWI™ Active Pore & Black Head Mask

 

După curățarea măștii KIWI™ Active Pore & Black Head Mask de pe față, tratamentul continuă cu aparatul KIWI™ derma, un dispozitiv pentru microdermabraziune cu diamante pentru curățarea porilor, care  acționează în profunzime, pentru a face pielea mai netedă, mai uniformă, cu linii fine reduse și un aspect mai tineresc. KIWI™ derma este primul dispozitiv de microdermabraziune din lume care nu necesită piese de schimb, deoarece vârfurile sale sunt fabricate din oțel de calitate medicală și diamante. Spre deosebire de alte produse din aceeași categorie, aceste vârfuri nu se vor deteriora în timp. Filtrul ultra-igienic de la FOREO este fabricat din silicon rezistent la bacterii, care este neporos, 100% impermeabil și cu uscare rapidă – ceea ce înseamnă că poți îndepărta ușor și fără riscuri orice impurități acumulate în el după tratament.

KIWI™ derma a fost dezvoltat cu atenție și testat pe mii de fețe pentru a proiecta o tehnologie de aspirare cu vid calibrată perfect, care este blândă cu pielea, dar eficientă împotriva impurităților.

 

Aspirația cu vid joacă un rol vital în procesul de microdermabraziune, sporind eficacitatea și beneficiile acestuia. Microdermabraziunea este o procedură non-invazivă care îndepărtează ușor celulele moarte și resturile pielii și stimulează fluxul sanguin și producția de colagen, în timp ce aspirația cu vid ajută la procesul de exfoliere prin eliminarea imediată a celulelor moarte și extragerea impurităților din pori. De asemenea, stimulează fluxul sanguin, încurajează livrarea de oxigen și nutrienți către celulele pielii pentru a promova producția de colagen și pentru a sprijini procesul natural de vindecare al pielii.

 

Aparatul KIWI™ derma poate fi personalizat prin cele 6 niveluri de intensitate în funcție de nevoile pielii pe diferite zone ale feței. Vine cu trei vârfuri diamantate diferite: unul pentru a facilita reducerea liniilor fine și a imperfecțiunilor încăpățânate, al doilea pentru a exfolia cu precizie zona T și ultimul pentru a efectua exfolierea blândă a obrajilor și a zonelor sensibile. Pe măsură ce KIWI™ derma îndepărtează celulele moarte și dilată temporar porii, ingredientele active din orice produs de îngrijire a pielii pe care o aplici ulterior pot pătrunde mai adânc în piele, devenind mult mai eficiente.

Foto:  Textura și tonusul pielii înainte și după utilizării aparatului KIWI™ derma

 

 

Eficiente și ușor de folosit împreună, masca KIWI™ Active Pore & Black Head Mask și aparatul KIWI™ derma formează o soluție dovedită clinic pentru a obține un ten mai fin și întinerit.

 

Pentru a cumpăra produsele Foreo sau doar să arunci o privire asupra întregii game de produse inovative pentru îngrijirea pielii, accesează www.foreo.com sau cumpără acum pe notino.ro.

 

 

Despre Foreo:

FOREO este liderul de piață în îngrijirea tenului, care combină tehnologia de ultimă oră și inovația pentru a crea aparate revoluționare, care economisesc timp și bani, oferind îngrijire premium.  Terapia LED, termoterapia, cryoterapia, microcurenții, pulsațiile T-Sonic™ nu mai sunt de domeniul fantasticului, ci la îndemâna ta. Cea mai recentă inovație, Rutina de Înfrumusețare Suedeză de la FOREO se bazează pe un număr redus de produse și doar 3½ pași, oferind rezultate spectaculoase. Această rutină se aplică cu patru produse excepționale, menite să fie utilizate în armonie: LUNA 4, BEAR 2, UFO 3 și ISSA 3. În 7 minute, îți cureți tenul, faci lifting, hidratezi și îți întreții un zâmbet strălucitor.

 

Sfaturi utile:

Foreo recomandă folosirea aparatului KIWI™ derma o data pe săptămâna pentru rezultate optime, de preferat dupămasa, pentru a permite pielii să-și revină peste noapte.

 

Evită utilizarea retinoizilor, peelingurilor sau a altor tratamente de exfoliere timp de cel puțin trei zile înainte și după efectuarea microdermabraziunii acasă. În plus, evită utilizarea produselor cu vitamina C cu cel puțin o săptămână înainte și după procedură pentru a evita iritarea excesivă.

 

Este important să limitezi expunerea la soare înainte și după tratamentul cu microdermabraziune. Evită soarele și utilizează protecție solară cu cel puțin o săptămână înainte și după procedură pentru a preveni potențialele vătămări ale pielii. Este recomandată utilizarea protecției solare cu spectru larg, cu un SPF ridicat.

My title page contents