Fructe pentru sanatate. Vindeca-te cu si prin fructe

Fructe pentru sanatate. Vindeca-te cu si prin fructe

Fructe pentru sanatate. Pentru ca fructele sunt bune. Sunt divine. Sunt salvatoare. Alcalinizante, magice si datatoare de energie si de viata. Tu cat de mult le iubesti?

Daca nu esti mare fan fructe, e musai sa devii. Pentru ca ele reprezinta hrana lui D-zeu. Si te pot salva de la boli grave. „Fructele si legumele crude contin o formula mult mai echilibrata de zaharuri simple, aminoacizi si acizi grasi”, scrie dr Robert Morse.

„Pentru ca fructele crude sunt intotdeauna cele mai bune surse de zaharuri simple. Acesta este unul dintre motivele pentru care organismul se va fortifica si va extrage mai multa energie din aceste alimente. Alimentele bogate in proteine si sarace in zaharuri priveaza organismul de energia vitala si provoaca acidoza. Plus ca maresc valorile de zahar din sange”, crede dr  Morse

Fructe pentru sanatate

Si totusi, cum mananci fructele? Cum faci ca ele sa iti priasca? Cand le mananci si in ce cantitate? De ce sa mananci?

Ideal, ar fi sa iti incepi ziua cu un fresh de fructe. Si sa astepti cam o ora. Astfel incat el sa poata incepe sa spele toxinele. Poti continua cu un mic dejun format din fructe. Insa mono-fruct. Nu amesteca tipurile de fructe intre ele. Poti manaca cate fructe simti. Nu te gandi la cure de slabire, ci la faptul ca al tau corp are nevoie de energie.

Fructe pentru sanatate. Se mananca singure

Si inca ceva – atunci cand alegi sa mananci banane, mananca-le singure. Si la fel si pepenele. Dupa ce mananci la pranz, lasa un interval de 5 ore minim, daca vrei sa mananci din nou fructe. Fructele sunt divine pentru ca ele contin zaharuri simple. Acestea, la radul lor, asista procesul de alcalinizare tisulara, care este vital pentru regenerarea tesuturilor.

Fructoza e zahar din natura

„Fructoza este cel mai bogat zahar din natura. Ee are un continut crescut de electricitate si este minunata pentru regenerarea cerebrala si a sistemului nervos.”, puncteaza Robert Morse

Fructele sunt cei mai buni agenti de regenerare a tesutului nervos si cerebral si de eliminare a cancerului din organism.

My title page contents