Gáspár György este un om special. Si pe deasupra e si un psiholog foarte tare. Si mai e psihoterapeut relational. Ei bine, Gaspar lanseaza la Curtea Veche Publishing „Copilul invizibil”, o carte menita sa revolutioneze perceptia despre metodele de parenting.

 

„<Copilul invizibil> este o invitatie la descoperirea de sine cu ajutorul starii de mindfulness sau de prezenta constienta, scrisa pentru parinti si viitorii parinti. Realitatea ne arata ca trauma calatoreste in timp, nu se opreste la o singura generatie, iar procesarea experientelor noastre negative este o dovada de pretuire de sine si respect fata de copiii, nepotii si stranepotii nostri. Pentru ca ceea ce nu vindecam noi sunt rani pe care le lasam mostenire urmasilor nostri.” (Gáspár György)

Autorul scrie atat din perspectiva personala, cat si din perspectiva de psiholog clinician si psihoterapeut. Gaspar face apel la situatiile de viata care l-au modelat si la practicile care l-au ajutat sa depaseasca momentele dificile. Autorul nu ezita sa ofere o serie de pasi esentiali care vin in sprijinul parintilor de pretutindeni, dar si a celor care pur si simplu urmaresc dezvoltarea lor interioara.

Cartea are un mesaj pentru fiecare cititor – acela de a indrazni sa ne uitam la copilul interior, asa cum parintii nostri nu au stiut sau nu au putut sa o faca, intr-o maniera ghidata de curiozitate, compasiune si acceptare umana neconditionata.

Lansarea cartii va avea loc pe 14 aprilie 2016 incepand cu ora 19.00 la Movieplex (Plaza Romania, B-dul Timisoarei, nr. 26) si va include o conferinta despre importanta descoperirii si acceptării copilului interior si metoda de parenting constient.

Intrarea este libera si se face intre orele 18.30 si 18.50 pe baza inscrierii la adresa simona@paginadepsihologie.ro.

My title page contents