Copiii au nevoie de povesti si de timp frumos si bun alaturi de parintii lor. Iubiti-i, luati-i de mana si mergeti la teatru. Prietenii de la Teatrul Ion Creanga va asteapta cu bratele deschise. Iata cum si la ce!

 

DE-A MICUL PRINT (4-6 ani)

8 aprilie, ora 18.00

Spectacol gazduit de Teatrul de Comedie – Sala noua

Exista cativa oameni pentru care Asteroid B612 nu este doar un punct pe cer intr-o noapte senina. Exista cativa oameni care stiu ca un asteroid este suficient de incapator pentru cativa vulcani (stinsi), o floare si un Mic Print. Exista putini care chiar l-au cunoscut pe Micul Print, dar povestea lui a transformat toate vulpile, toti trandafirii si toti baobabii de pe Pamant. Le-a dat viata si le-a oferit cuvinte pe care e bine să ni le amintim din cand in cand.

 

FARA FRICA (3-6 ani)

10 aprilie, ora 11.00

13 aprilie, ora 18.00

Spectacol gazduit de Teatrul de Comedie – Sala noua

Padurea poate fi un loc intunecos, foarte periculos. Dar nu si atunci cand ai alături de tine prieteni care sa te incurajeze. „Fara frica”, povestea lui Urechila si Pamatuf, vorbeste despre incredere si camaraderie, despre puterea de a-ti invinge si cele mai mari frici. Spectacolul este realizat in cadrul programului „Educatie timpurie. Teatru pentru 0-6 ani”.

 

FRUMOASA DIN PADUREA ADORMITA SAU POVESTEA UNEI TREZIRI (7+)

11 si 12 aprilie, ora 18.00

Spectacol gazduit de Teatrul de Comedie – Sala noua

S-a asternut linistea peste palat si somn greu, de o suta de ani, dorm printesa Rose so toti curtenii. Cine o va trezi pe Frumoasa din padurea adormita? Teatrul Ion Creanga va invita in luna aprilie la Sala Noua a Teatrului de Comedie sa urmariti o feerie moderna pentru copii: Frumoasa din pădurea adormita sau Povestea unei treziri, un spectacol despre prietenie si curaj, despre sinceritate si bunavointa.

 

INSULA MISTERIOASA (7+)

16 aprilie, orele 11.00 si 18.00

Spectacol gazduit de Teatrul Excelsior

„Insula misterioasa” este o poveste care hraneste fantezia, transformand sala de spectacol intr-un univers aparte, inspirat din peripetiile personajelor imaginate de Jules Verne. Este visul oricarui tanar care isi doreste sa inventeze unelte ingenioase si sa-si testeze cunostinţele de geografie. Este simbolul aventurii prin care descoperi lumea si te cunosti pe tine insuyi, vorbind despre curaj, despre rolul stiintei, despre natura si despre umanitate.

 

ZBOR PRIN POVESTI (3-6 ani)

17 aprilie, orele 10.00 si 12.00

18 aprilie, orele 17.00 si 19.00

Spectacol gazduit de Teatrul de Comedie – Sala noua

Inainte de culcare, doi copii incep să citeasca si sa viseze. Danseaza printre picaturi de ploaie, prin oceane, prin paduri si isi dau seama ca, folosindu-si imaginatia, pot crea orice poveste, o pot invarti si rasuci pana cand se transforma in aventura. Coregrafia jucausa pune in valoare abilitatile actorilor, iar proiectiile completeaza spectacolul, permitandu-le sa interactioneze cu cea mai frumoasa dintre lumile posibile.

 

IGLU (1-3 ani)

19 aprilie, ora 18:00

Spectacol gazduit de Teatrul Excelsior

IGLU este o poveste senzoriala, fara cuvinte, care le ofera copiilor cu varsta cuprinsa intre 1 si 3 ani ocazia sa experimenteze, sa cunoasca. Ei vor intra intr-o lume unde vor fi indemnaai sa fie creativi si curiosi, spectacolul dezvaluind, cu gingasie, sentimente, personaje si obiecte care se pot ascunde intr-un iglu de gheata.

 

SPAIMA ZMEILOR (6+)

23 aprilie, ora 11:00

Spectacol gazduit de Teatrul Excelsior

Nimic nu mai pare sa fie de ajuns intr-o lume prinsa intre Rai si taramul de dincolo – nici mancarea, nici banii, nici soarele, nici ploaia, nici macar copiii. Cand Pamantul incepe sa se imbolnaveasca, iar Dumnezeu sa oboseasca, un simplu taran reuseste sa calatoreasca pana dincolo de zare si inapoi, restabilind echilibrul fragil. Basmul muzical incepe cu a fost odata, exact ca povestea ta preferata. Si cand muzica se va fi terminat, n-o sa mai fie tipenie de zmeu nici afara, nici la scoala, nici sub pat.

 

PINGUINII MELOMANI (3-6 ani)

23 aprilie, ora 18.00

Spectacol gazduit de Teatrul Excelsior

Micii spectatori sunt invitati sa faca parte din Clubul Pinguinilor Melomani, printr-un spectacol educativ si interactiv. Dorindu-si sa ajunga acasa, la Polul Sud, Pingunel si Pingunica fug de la circ, trec printr-o serie de incurcaturi si se ratacesc. Dar cu un nou prieten alaturi si cu ajutorul muzicii reusesc sa gaseasca drumul spre cel mai potrivit loc pe care sa-l poată numi acasa.

 

BILETE

 

Biletele se pot achizitiona de la Casa de Bilete din Piata Amzei nr. 13 (nr. tel. 0767.934.374), si in reteaua Eventim, online pe www.eventim.ro, de la sediul Eventim – Str. Polona, nr. 15, sau din magazinele partenere: Germanos, Domo, Vodafone, Orange, Librăriile Carturesti si Humanitas.

 

CONTACT

 

E-mail: contact@teatrulioncreanga.ro

Website: www.teatrulioncreanga.ro

Facebook.com/TeatrulIonCreanga

 

My title page contents