SOS Satele Copiilor Romania

NIVEA a devenit de-a lungul timpului o parte din fiecare familie, iar din grija pentru oameni sustine programele Asociatiei SOS Satele Copiilor Romania pentru a dezvolta proiecte de prevenire a separarii copiilor de parinti si pentru a desfasura activitati educationale si de asistenta sociala.

 

Pentru ca au nevoie de atentie si sprijin emotional, angajatii NIVEA au adus magia in inimile copiilor si au petrecut o seara alaturi de ei, in care s-au jucat si au creat obiecte decorative in cadrul unui atelier creativ.

Actiunea face parte din programul de CSR al companiei pentru anul 2016, care a beneficiat de implicarea a trei dintre parintii bloggeri cei mai activi in social media. Claudia Stirbei, www.wowmom.ro, Ioana Chicet Macoveiciuc, www.printesaurbana.ro, si Dan Cruceru, www.taticool.eu,  au citit copiilor povestile NIVEA Creme cu aventurile celor patru personaje fantastice: curajosul baietel Leo, surioara sa, Mia, morocanosul Urechila si Micuta Zana. Copiii au ascultat curiosi toate povestile si au calatorit in locuri minunate alaturi de prietenii lor urmarind filmuletele de pe site-ul https://www.nivea.ro/nou-de-la-nivea/tales, iar Zana si Urechila, animatorii evenimentului, i-au inveselit cu jocuri tematice, cantecele si dansuri.

„Alaturi de bloggerii nostri colaboratori i-am introdus pe cei mici in lumea povestilor fantastice NIVEA. Ne-am dorit sa transformam momentele petrecute impreuna in amintiri de nepretuit prin ascultarea povestilor educative. In plus, NIVEA inseamna grija pentru oameni si timp de calitate petrecut alaturi de cei dragi. Este important pentru copii si pentru noi toti sa credem in magia povestilor si sa ne pastram sufletul de copil”,  declara Carmen Pavel, Marketing Manager, Beiersdorf Romania.

Cei mici s-au distrat impreuna cu noii lor prieteni de la NIVEA si au construit suporturi pentru instrumente de scris cu personajele preferate, Leo si Mia.

„Pentru copiii din familiile dezavantajate, sprijinite de asociatia noastra, sesiunile de povesti oferite de NIVEA au reprezentat bucurie pura. As vrea sa le multumesc prietenilor de la NIVEA pentru tot ce fac pentru copiii de la SOS, dar si pentru cei din comunitatile defavorizate. Toti copiii au nevoie de interactiune umana, de joc si povesti pentru a avea incredere in ei si a fi fericiti. Iar echipa NIVEA exact asta le ofera”, a declarat Diana Podaru, Director General SOS Satele Copiilor Romania.

Toate povestile pot fi citite sau descarcate gratuit, in format PDF, de pe website-ul https://www.nivea.ro/nou-de-la-nivea/tales. In plus, copiii pot descoperi o serie de jocuri interactive, astfel incat vor alterna lectura cu distractia.

 

 

 

My title page contents