Nu stiu despre tine, insa mie apa de mare mi se pare fabuloasa, binefacatoare, senzationala. O ador si e de baza la orice raceala. Folosim spray-uri cu apa de mare la desfundat nasul, la aerosoli, uneori, si la gargara. Tu cum procedezi?

 

 

Apa de mare este esentiala vietii pe pamant, acum 4 miliarde de ani, viata a aparut si s-a dezvoltat in apa. Acum, apa de mare te ajuta sa respiri bine! Marimer Sinuzite si Rinite spray nazal 30 ml cu apa de mare este singurul produs de pe piata romaneasca cu sistem de microdifuziune si cu cea mai mare concentratie de sare, imbogatita cu mangan si cupru, fara conservanti. Nu creeaza dependenta si poate fi folosit continuu in sinuzite si rinite cronice sau alergice, precum si in faze acute, reducand reactiile suparatoare ale acestor afectiuni.

Apa de mare Marimer este colectata zilnic, de la mare adancime, din Marea Manecii, in Bretagne, o zona renumita pentru calitatea apelor sale si locul unde se intalnesc cele mai puternice maree din Franta si din lume. Aceasta miscare permanenta a apelor asigura o mare diversitate de elemente minerale, care se regasesc in produsele Marimer.  Dupa colectare, apa de mare este filtrata, apoi diluata inaintea unei ultime filtrari sterilizante. Nu se adauga nicio substanta chimica pentru a trata apa.

Mineralele care se gasesc in apa de mare Marimer, numite si oligoelemente, sunt esentiale vietii, iar rolul lor este de a intari imunitatea. Astfel,  cuprul si manganul din Marimer Sinuzite si Rinite cresc imunitatea locala, au efect antialergic, antiviral, antiinfectios si antiinflamator. In plus, prin cantitatea mare de saruri (2,8%) reduce rapid inflamatia mucoasei nazale si a sinusurilor, in mod natural, prin efect osmotic. In acelasi timp, protejeaza mucoasa nazala de secretiile nazale patogene, usurand curatarea si eliminarea acestora.

Spray-ul cu microdifuziune permite aplicarea uniforma a produsului pe suprafata cavitatii nazale si o difuzie delicata, astfel incat picaturile fine de apa de mare adera mai bine pe suprafata mucoasei nazale. Recipientul de tip spray separa solutia de mediul inconjurator si o pastreaza sterila. Produsul poate fi folosit dupa varsta de 6 ani.

Bazandu-se pe aceleasi principii, ale apei de mare si a spray-ului cu microdifuziune, Marimer ofera solutii pentru intreaga familie, pornind din prima zi de viata a bebelusului, prin produsele Marimer Baby Izotonic si Hipertonic, si pentru adulti, prin produsele pentru alergii, rinite, sinuzite, raceli.

O igiena corecta a nasului te ajuta sa respiri mai bine si sa ai o sanatate mai buna, pentra ca previne complicatiile si intareste imunitatea. Respira!

Produsele Marimer sunt disponibile in farmacii

My title page contents