Pune-ti tenul la adapost in aceasta vara si tine aproape de dermatocosmetice. De ce? Ca sa te poti bucura in liniste de soare si de mare.

 

Farmec, cel mai mare producator roman de cosmetice, extinde in acest sezon gama de produse dermatocosmetice Gerovital H3 DERMA+ SUN cu un nuantator de fata anti-imbatranire SPF 50 in doua variante: cu tenta aurie si tenta naturala. Ambele produse sunt destinate persoanelor cu pielea sensibila.

Nuantatorul de fata anti-imbatranire SPF 50 cu tenta aurie este recomandat persoanelor predispuse alergiilor solare, cu fototip inchis de piele sau piele bronzata, iar cel cu tenta naturala este recomandat persoanelor cu fototip deschis de piele. Ambele produse pot fi folosite cu succes pentru preventia intolerantelor solare, a petelor pigmentare si a fotodermatozelor. Acestea nu contin parfum, octocrylene, oxibenzona, ulei de parafina, parabeni si alcool. Gerovital H3 DERMA+ SUN este o linie solara cu formule inovatoare pe baza de ulei natural ecocertificat Inca Omega, bogat in acizi grasi esentiali omega 3-6-9 care reface integritatea stratului hidrolipidic protector, normalizeaza procesul de cheratinizare si imbunatateste gradul de hidratare. Uleiul contine o mare cantitate de tocoferoli naturali, in special formele gamma si delta, care protejeaza ADN-ul si membranele celulare de actiunea nociva a radiatiilor ultraviolete.

Nuantator fata_tenta aurieNuantator fata_tenta naturala

 

 

My title page contents