School is COOL!

School is COOL! Anul acesta, începem școala pe 1 septembrie, cu o porție mare de distracție! Rezervaţi-vă 6 ore de ateliere pentru copii și conferințe educative pentru părinți.

School is Cool este un eveniment dedicat copiilor şi părinţilor care vor să îmbine utilul cu plăcutul şi vor să descopere părţile cool pe care le implică activităţile care le dau bătăi de cap la şcoală sau de ce nu, chiar în viaţa de zi cu zi.

Vă așteptăm pe 1 septembrie, între orele 10-15, la conacul Golescu Grant, pentru a da împreună startul sezonului de toamnă, la evenimentul School is Cool!

Alături de noi vor fi invitați de top:

Nicoleta Deliu, inițiatoarea programului Școala de bani – cel mai extins program de educaţie financiară pentru toate categoriile de vârstă din România – va susține seminarul ”ABC-ul banilor: lecții de educație financiară pentru părinti și copii”.

Dr. Sorin Dan Cadar – medic Primar O.R.L., medic homeopat, preşedintele Asociaţiei Române de Homeopatie Clinică (ARHC) – ne învață când și cum să ne bazăm pe homeopatie, pentru a ține bolile departe.

Dr. Oana Niculae, medic specialist psihiatrie pediatrică și psiholog cu o experiență de 9 ani în lucrul cu copiii în cadrul organizației Salvati Copiii Romania, ne ajută să recunoaștem și să prevenim bullying-ul, în cadrul seminarului ”Școala fără frică – spune stop bullying-ului!”.

Intrarea la School is cool! (https://www.facebook.com/events/531715117248327/) este gratuită, iar accesul la eveniment se face pe bază de înscriere, prin formularul aflat la adresa https://goo.gl/MBdmwJ

Pentru detalii legate de programul conferinţelor și activități, urmăriţi pagina de FB a evenimentului.

Dacă întâmpinaţi dificultăţi în accesarea formularului de înscriere, nu ezitaţi să ne scrieţi la adresa catrinel.petre@mozaicmedia.ro

Vă așteptăm cu drag!

Parteneri: Family Care, BCR, Hills, Smectidral, NEXT, Boiron, Mobila Moll

Parteneri media: Noi vrem parinti, Cristina Otel, SuntParinte.ro, Scoala Intuitext, Fastrackids, Recreativo, Modern Dad’s Challenges, B24Kids, Parents, Pagina de psihologie

My title page contents