Pierdut sot in Santorini

Stiu ca o sa radeti de mine, dar eu fac parte dintre aceia care iau decizii impulsiv(e). Ma rog, psihologii ar avea alt cuvant, dar ma intelegeti de ce il prefer pe acesta. Eu sunt cea care si-a cumparat un Seat Ibiza dupa ce a auzit reclama cu auto emocion, cea care n-a mers la Venetia pana la 30 de ani, din cauza cartii care avea in titlu moarte si care prefera calatoriile prin tari si orase care  incep cu „S” si „T” (initialele prenumelui meu si al fiicei mele) in detrimentul altora pe care alfabetul nu le favorizeaza.

Asa ca daca va spun ca prietena mea buna, Sorina Ungureanu, a scris o carte intitulata „Pierdut sot in Santorini” veti intelege de ce presimt ca acesta va fi locul urmatoarei mele vacante.

Mai ales ca am si o relatie cu aceasta carte. O stiu de cand era in stadiu de idee si se nastea dintr-o coincidenta petrecuta in viata reala (pe care permiteti-mi sa o  tin totusi sub tacere), care s-a suprapus peste o vacanta (ne)vinovata pe care Sorina a facut-o in Santorini, impreuna cu sotul ei si cateva sentimente de vinovatie, ca si-a lasat bebelusul (pe atunci in varsta de 6 luni) la domiciliu. Nu singur, nu va scandalizati de tot – ci impreuna cu 3 bone – mama (ei), prietena (ei) si nasa (lui).

Nu va povestesc cum a fost  vacanta ei – caci a scris chiar ea despre asta aici -, dar o sa va spun cateva vorbe despre cartea pe care am citit-o pe nerasuflate (pe cuvant!)

pierdut-sot-in-santorini_1_fullsizeActiunea, dupa cum o tradeaza chiar titlul – are loc in Santorini, unde Nora, o romantica incurabila (pe alocuri naiva – veti vedea de ce, cand veti citi cartea) isi urmareste sotul banuit de-o aventura. Lucrurile scapa cu totul de sub control cand eroina noastra o santajeaza emotional pe buna ei prietena sa o insoteasca in urmarire in Santorini, iar munca ei de detectiv o duce intr-o directie pentru care Nora nu este deloc pregatita.

Pierdut sot in Santorini este editata de House of Guides si poate fi gasita in librarii si pe elefant.ro, emag.ro, libris,ro, dol.ro

Pierdut sot in Santorini are tot ce-i trebuie ca sa castige un loc in bagajul tau pentru vacanta: tradari, coincidente amuzante, prietenii cu final neasteptat, involburari sentimentale si un happy end ca-n filme. Plus un decor de fundal (spectaculoasa insula Santorini) in care se spune ca trebuie sa ajungi macar o data in viata asta!

 

 

 

 

My title page contents