Noutati la Teatrul Ion Creanga in noiembrie

Teatrul Ion Creanga

 Serile de noiembrie sunt mai frumoase si mai de poveste daca mergeti la teatru. Mai ales daca alegeti Teatrul Ion Creanga.

 

A 12-A NOAPTE

6, 13 si 27 noiembrie, ora 11:00 (Teatrul de Comedie, Sala Noua)

Categorie de varsta: peste 6 ani

 

Dinapoi inainte, de la stanga in jos, piesele lui William Shakespeare pot fi citite cu picioarele in sus, nu trebuie sa stai frumos. De mai bine de 500 de ani oamenii le citesc si le pun in scena pentru ca, in orice pozitie ai sta, poti sa descoperi altceva. In aceasta dimensiune – a unui altceva si altfel jucaus – se inscrie si spectacolul propus de Teatrul Ion Creanga, care ne provoaca sa exploram opera shakespeariana prin joc. Sa fie prinselea? Sau de-a v-ati ascunselea?

 

 

ZBOR PRIN POVESTI

6 si 16 noiembrie, ora 18:00 (Teatrul de Comedie, Sala Noua)

19 noiembrie, ora 18:00 (Teatrul Metropolis)

20 noiembrie, ora 11:00 (Teatrul Metropolis)

Categorie de varsta: 3-6 ani

 

Inainte de culcare, doi copii incep sa citeasca. Si sa viseze. Danseaza printre picaturi de ploaie, prin oceane, prin paduri si isi dau singuri seama ca, folosindu-si imaginatia, pot crea orice poveste, o pot invarti si rasuci pana cand se transforma in aventura.

 

 

DE-A MICUL PRINT

14 noiembrie, ora 18:00 (Teatrul de Comedie, Sala Noua)

27 noiembrie, ora 11:00 (Teatrul Metropolis)

Categorie de varsta: 4-6 ani

 

In dorinta de a aduce filosofia Micului Print aproape de copiii intre 3 si 6 ani, care abia incep sa se plimbe din planeta in planeta, regizoarea Ioana Petre pleaca intr-o foarte serioasa calatorie de explorare a celebrului text. Alaturi de ea, intreaga echipa va cerceta, va pune intrebari si va crea labirinturi, pentru ca, la final, sa poata deosebi un elefant din burta unui sarpe de o palarie.

 

 

BUNA DIMINEATA!

20 noiembrie, ora 11:00 (Teatrul de Comedie – Sala noua)

Categorie de varsta: 1-3 ani

 

Ema si Thomas sunt cei mai noi prieteni ai Teatrului Ion Creanga si protagonistii spectacolului „Buna dimineata!”. Vom afla cum se desfasoara ziua lor de joaca, ce mananca la micul dejun, unde le place sa calatoreasca si care sunt jocurile lor preferate. Cei doi ii au alaturi pe Mormor, ursul de la Polul Nord, si pe Arpe, sarpele din padurea tropicala.

 

My title page contents