Nu am intrebat-o niciodata cine i-a ales numele, dar Aida i se potriveste. Am remarcat-o din prima zi de facultate (de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, daca aveati vreo curiozitate). Micuta de statura, cu un aer exotic si un ras aparte, Aida ne-a cucerit rapid.

Cand am regasit-o, peste ani, intr-un post de conducere in industria auto, nu m-a suprins deloc cat de repede s-a adaptat intr-un domeniu masculin, in esenta. Petra (9) si Damian (7 ani) au ajutat-o sa-si pastreze spiritul ludic, iar criza a fortat-o sa se reinventeze.

Aida Ceoclei a inceput sa picteze in joaca, amestecand culori si exorcizand anxietati si stres, dupa ce postul ei s-a restructurat. Nu s-a luat prea tare in serios, nici macar atunci cand cei apropiati i-au spus ca nu-i lipsita de talent.  Dar pe masura ce-a pictat, laudele au venit. La fel, si cererile pentru cate un tricou cu oite sau catelusi, vreo cutie de bijuterii pictata sau niste globuri personalizate pentru pomul de Craciun. Asa a Aida a inceput sa se joace (cu folos) – a creat tablouri din zat de cafea la ateliere creative pentru angajatii marilor companii, si-a exersat indemanarea si imaginatia pe lemn, sticla, metal, bumbac sau pietre, a mers pe la targuri handmade si a lansat chiar  si un blog pe care posteaza, printre lucrari si treburi casnice, pozele celor mai recente creatii.

Pe Aida o gasiti pe www.atelieraida.ro si pagina FB Atelier Aida. Sigur va veti imprieteni repede!:)

My title page contents