Cele mai frumoase si mai interesante carti pentru copii abia asteapta sa ajunga, de la Targul International de Carte Gaudeamus in bibliotecile micilor cititori. Iata cateva informatii despre uoutatile pentru copii pe care le va prezenta Pandora M la Gaudeamus.

 

Minunate povesti tematice care continua seriile Elmer si Mog – Elmer si MosRos, Elmer in zapada, Mog si vulpile si Craciunul lui Mog abia asteapta sa fie luate acasa de micutii care iubesc aventurile cu MosCraciun si multi fulgi de zapada. Tot ei vor descoperi cu mare bucurie ca il pot colora pe prietenul lor Oli, in cartea Distreaza-te si coloreaza lumea lui Oli de Olga Gudynn, sau ca pot afla cum sa-si invinga temerile din cartea Curajul de Bernard Waber.

 

Cei putin mai mari se vor amuza copios cu povestioarele Sylviei Plath din Costumul Nici-Nu-Conteaza, se vor aventura in misterele stiintei cu Profesorul Astro Cat si Aventura Atomica sau Frank Einstein si Acceleratorul de creiere si vor descoperi povestea din spatele stiintei prin intermediul primului volum al seriei Povestiinta de Alex Doppelgänger –  Cum se face un Univers?.

Pentru toti copiii

Alte noutati asteptate la Gaudeamus sunt volumul al doilea din seria Spirite-Animale – Vanatii, Alexandru cel Mare din seria Istoria pe intelesul copiilor, Ce sunt Marile Piramide?, Cine a fost Charles Darwin? si Tortul de clatite de Sven Nordqvist.

Sa fim buni

Si pentru ca ne plac povestile cu mesaje pozitive va semnalam, printre cartile de neratat la Gaudeamus, romanul pentru copii Da mai departe de Catherine Ryan Hyde – o poveste emotionanta despre un pusti de numai doisprezece ani, care reuseste, in ciuda obstacolelor, sa nu-si piarda credinta in idealul sau si sa demonstreze ca toti putem fi capabili de fapte bune.

Profitati de reducerea de 30% la toate titlurile Pandora M pe perioada Targului International de Carte Gaudeamus.

Va asteptam la standul Carti pentru copii Pandora M & PanDA – Pavilionul Central, nivelul 0.00, standul numarul 17.

Evenimentele Pandora M & PanDA

  1. Lansare de carte: Distreaza-te si coloreaza lumea lui Oli de Olga Gudynn

Atelier interactiv si sceneta cu personajele din carte

Data, ora: Sambata, 19 noiembrie, 11.00

Locatie: Gaudeamus, Pavilionul Central, Salonul de carte pentru copii Ion Creanga – nivelul 3.20

Invitati: Olga Gudynn, Oli si prietenii lui

 

  1. Lansare de carte:  Cum se face un Univers?, volumul I din seria Povestiinta de Alex Doppelgänger

Data, ora: Duminica, 20 noiembrie, 11.00

Locatie: Gaudeamus, Pavilionul Central, Salonul de carte pentru copii Ion Creanga – nivelul 3.20

Invitati: Alex Doppelgänger, Fun Science si Profesorul Traznit

 

 

 

 

 

 

 

My title page contents