Vacanțe pentru copii în Europa

Iată câteva dintre cele mai bune destinații din Europa, recomandate familiilor cu copii, pe baza serviciilor oferite întregii familii, inclusiv mamei și tatălui, și a calității turistice a destinației. Cei care au fost acolo recomandă aceste locuri.

 

 

Bled și Bohinj, din Slovenia – liniștea lacului din munți, combinată cu o serie de servicii, cum ar fi: parcurile acvatice și activitățile pentru adulți și copii, care vă permit să petreceți o vacanță activă sau relaxantă, în funcție de nevoile voastre ca familie. Mini rafting pe râuri, potrivite pentru întreaga familie, plimbări cu bicicleta și plimbări la pas prin natură. Toate într-un parc național. Recomandat să se stea de la trei zile în sus.

În Bled există, de asemenea, un parc acvatic și vă puteți caza, de exemplu, la Garden Village, unde casele sunt în copaci!

Bavaria – bun venit în țara copiilor (unde toată lumea are cel puțin trei), între lacuri și munți, pășuni pline de vaci și sate mici pitorești. Copiii veniți în vacanță aici se pot delecta cu felii delicioase de tort, iar adulții cu minunata bere. Veți regăsi sentimentul de familie și pe cel de a fi împreună, de a vă bucura de lucruri simple și autentice. Nu uitați Legoland, Freizeitpark, Parcul Ravensburger și PlayMobil FunPark în Nürnberg. În acest loc este recomandat să rămâneți cel puțin o săptămână. Hostelul Nürnberg, de exemplu, se află în zona castelului și este bine îngrijit! De reținut! Vă puteți caza chiar și la etajul al 11-lea al turnului.

Valencia, un oraș plin de atracții pentru familie. Bioparc, Oceanografic, Muzeul de Știinte, plaja și Parcul Albufera, Grădinile Turia. Trebuie să stați cel puțin 3 zile în acest oraș.

 

Locul unde se întâlnesc trei țări

 

Baden Wuerttemberg și Pădurea Neagră, unde se întâlnesc trei țări, Franța, Germania și Elveția. De la Freiburg, orașul fluxurilor în ceea ce privește facilitățile turistice, și până în sus la Lacul Constance, peste tot e populat de copii de pretutindeni. Pădurea Neagră este spectaculoasă. O pădure luxuriantă și cu multe activități destinate întregii familii. De asemenea, nu uitați să vizitați Parcul Europa!

Disneyland Paris, mai mult decât un parc de distracții este pur și simplu lumea basmelor devenită realitate. Întregul complex este ceva special, distracția este o necesitate, iar zâmbetul nu întârzie să apară chiar și pe cele mai serioase fețe. Recomandare: mai mult de o zi și ochii pe buget! Banii se duc cât ai clipi. Pentru a economisi bani puteți dormi în afara parcului. De exemplu, aici: Campanile Bussy Saint Georges .

Londra, neașteptată ca destinație pentru copii, dovedește contrariul: spectaculoasă chiar și pentru o călătorie de familie. De la plimbarea simplă cu autobuzul supraetajat, la vizitarea numeroaselor muzee interactive și libere, cum ar fi Muzeul Britanic sau Istoria Naturală. Per total, Londra este o mare capitală care poate fi apreciată chiar și de vizitatorii mici.

Mare și munte

Malta – o vacanță la mare, cu foarte puțină ploaie, iar copiii au la dispoziție plaja sau coasta stâncoasă pentru puțină aventură. De asemenea, există zboruri pentru această destinație, pe tot parcursul anului. Evenimente și activități pentru întreaga familie, terenuri de joacă peste tot, hoteluri cu piscine și servicii complete. Recomandat de la 5 la 7 zile.

Andalo, Trentino, Italia. Un adevărat paradis pentru familie, un loc înconjurat de verdeață și natură, de adevăratul munte cu cabane de munte și căi în aval, potrivite și pentru cărucioare. Practic, fiecare hotel oferă servicii de familie. Un excelent punct de plecare pentru explorări în împrejurimi, pentru a vedea urșii, lupii sau castelele din Trentino.

Aici găsiți și alte informații și recomandări de destinații pentru familii cu copii.

My title page contents