Țări în care să-ți crești copilul. Cele mai bune țari pentru creșterea copiilor

Țări în care să-ți crești copilul

Țări în care să-ți crești copilul? – o întrebare pe care sigur ți-ai pus-o la un moment dat. Dacă vrei să pleci în străinătate cu familia, află care este cea mai bună țară pentru a crește copii. Clasamentul Expat Explorer Survey din 2016, a fost elaborat de banca HSBC în urma unui sondaj realizat în rândul străinilor care au plecat să locuiască în străinătate.

 

Nu toate țările sunt egale, serviciile și ospitalitatea, variind foarte mult. Sondajul ia în considerare 45 de țări.

Țări în care să-ți crești copilul. Iată Top 10:

Iată cele mai bune zece țări din lume pentru a crește copii:

10. Țările de Jos (denumite neoficial Olanda)

Țările de Jos se află pe locul 10 în clasamentul serviciilor pentru familii și pe locul 15 în clasificarea generală a HSBC, care include și calitatea vieții și situația economică. Olanda oferă multe, chiar pierzând poziții față de anul 2015. Olanda rămâne totuși, o țară foarte deschisă și tolerantă.

9. Bahrain

Bahrain este pe locul 9, atât pentru serviciile pentru familie, cât și pentru clasificarea generală. Serviciile sunt de înaltă calitate și, în ciuda diversității din țările occidentale, Bahrain este indicat ca un loc bun de trăit, foarte primitor și unde te poți adapta repede.

8. Rusia

În ciuda dificultăților economice și a tensiunilor internaționale, Rusia rămâne o țară bună pentru expatriați. Rusia stă foarte bine, atât în ceea ce privește calitatea serviciilor, cât și pentru capacitatea de a-și face noi prieteni.

7. Spania

Spania este pe locul șapte, chiar dacă este o țară aflată încă în criză economică și de ocupare a forței de muncă. Cu toate acestea, serviciile sunt încă bune, iar diferența se face prin modul în care ești primit și căldura oamenilor.

6. Austria

Austria urcă numeroase poziții în clasament și devine o țară ideală unde să trăiești împreună cu familia și să-ți crești copilul. Situația economică bună, calitatea înaltă a serviciilor, în special școlile și serviciile dedicate copiilor, fac țara un loc bun de trăit, chiar dacă viața socială nu este ușoară.

5. Canada

Canada a fost întotdeauna în vârful clasamentului internațional pentru calitatea vieții și a serviciilor. Canada este pe locul 5 pentru servicii de familie și chiar și pe locul 3 în clasamentul general al HSBC Expat Explorer Survey 2016 . Economia este foarte bună, calitatea serviciilor, chiar și pentru familii, este ridicată, iar canadienii sunt foarte sociabili. În plus, există orașe viabile și, mai presus de toate, peisaje frumoase.

4. Noua Zeelandă

Noua Zeelandă este o altă țară în care se trăiește bine. Este pe locul 4 în clasamentul serviciilor pentru familie și pe locul 2 în general, inclusiv în ceea ce privește calitatea vieții și situația economică. Adaptare foarte bună, dacă vrei să le urmezi obiceiurile.

3. Singapore

Singapore este orașul-stat care este cel mai popular în aceste vremuri. Mare centru economico-financiar și printre cele mai vizitate orașe din lume pentru afaceri și turism, Singapore oferă numeroase servicii. Acesta este pe locul 3 în clasamentul pentru servicii de familie și pe locul 1 în clasificarea generală. O bună securitate economică și o calitate excelentă a școlilor, pentru care Singapore se află pe primul loc în lume. Desigur, legile locale sunt stricte, dar este un oraș fascinant, plin de oportunități.

2. Republica Cehă

Republica Cehă este pe locul 2 pentru serviciile de familie și pe locul 4 în clasamentul general. Se remarcă prin calitatea înaltă a educației și a vieții în general.

1. Suedia

Suedia este cea mai bună țară în care să-ți crești copilul. Nu este o surpriză, deoarece e deja cunoscută atenția acordată serviciilor pentru copii și adolescenți. Excelentă securitate economică, un pic dificil de socializat și de a-ți face noi prieteni, dar educația și toate celelalte servicii pentru copii sunt excelente.

Țări în care să-ți crești copilul


Foto: Pixabay

De reținut! Clasamentul suferă an de an mici modificări, dar în mare vorbim despre aceleași țări.

 

Surse:

https://www.viagginews.com/2016

https://www.expatexplorer.hsbc.com/survey/

My title page contents