Sarbatori de poveste, cu decoratiuni inspirate de Ferrero

Sarbatori

Se apropie acea perioada a anului in care mirosul de brad ne inunda casele si transforma tot ce e in jur intr-o poveste, avand ca decor zapada, cadouri, lumini stralucitoare, emotii si bucurii. Pentru  a adauga mai multa magie acestui peisaj, Ferrero iti vine in ajutor cu idei originale de ornamente Do It Yourself (DIY) ce vor incanta privirile celor dragi si pe ale invitatilor tai.  Sarbatori de poveste, cu decoratiuni inspirate de Ferrero

 

In sezonul acesta, Ferrero da tonul tendintelor in decoratiuni cu o colectie inspirata de magia basmelor. Fie ca este vorba despre decorarea mesei festive, impachetarea celor mai frumoase cadouri sau impodobirea casei, ideile creative de la Ferrero te inspira sa realizezi singura atmosfera de basm mult visata. Pe site-ul www.decoratiuni-magice.ro, poti gasi peste 30 de idei adaptate pentru povestea ta: coronite de aur, oameni de zapada, figurine din povesti si fulgi de nea. Ornamentele propuse pot fi confectionate manual, folosind sabloane create de Ferrero si materiale accesibile, adaugand culoare si rafinament cu specialitatile Ferrero Rocher, Raffaello si Mon Chéri.
Motto-ul colectiei 2016 este “Craciun de poveste” pentru ca, in acest an, decoratiunile se transforma intr-un povestitor fermecator. Amintirile din copilarie, povestile preferate si propria imaginatie sunt sursele tale de inspiratie.

 Sarbatori

Sarbatori

In acest sezon (aproape) totul este permis in materie de culori, forme si stil. Hartia, sticla, cristalul, lana si sfoara sunt din nou in tendinte, iar lista este intregita de clasicele ramuri de brad si muschii de pamant. Pe langa acestea, un must-have al acestui sezon sunt sigiliile de ceara, de toate culorile, ce pot transforma o simpla cutie de cadou intr-o adevarata opera de arta ce atrage privirile.

 

Urmarind aceste tendinte, Ferrero ne arata, in colectia Decoratiuni Festive 2016, cum decoratiunile traditionale pot fi combinate cu materiale si tehnici moderne, pentru a fi reinterpretate intr-o maniera originala. Toate propunerile DIY necesita materiale usor de procurat, sunt explicate pas cu pas si sunt usor de realizat.

 Sarbatori

Sarbatori

 
Ferrero va ureaza un Craciun de poveste si decorare placuta!

 

 

 

My title page contents