Teatrul Ion Creanga le pregateste celor mici o aventura cu mare taraboi. Elefanti, crocodili, papagali si cimpanzei, cu totii vor fi prezenti vineri, 8 aprilie, ora 18.00, la Libraria Humanitas Kretzulescu (Calea Victoriei, Nr.45), in cadrul lecturii cartii „Elefantul Elmer”.

Parasim blocul, facem stanga de trei ori si iata-ne, suntem in jungla. Calatorind printre liane si palmieri facem cunostinta cu o familie de elefanti tantosi – si un elefantel multicolor. Elmer, caci asa ii spun ceilalti, invata ca a fi diferit nu este neaparat un lucru rau, ba din contra, poate fi amuzant. Pentru a i-o demonstra, o zi pe an toate animalele din jungla se vor costuma si colora, iar forfota se va transforma intr-o parada a animalelor, declarata ziua oficiala a lui Elmer.

Scrisa si ilustrata de autorul britanic David McKee, „Elefantul Elmer” a fost tradusa in limba romana in anul 2015 si publicata de Editura Pandora M, in cadrul colectiei PanDa: Carti pentru copii. In aceeasi serie au mai fost publicate titlurile: „Ziua speciala a lui Elmer”, „Elmer si Monstrul”, „Elmer si Rose”.

Lectura se adreseaza copiilor de varsta prescolara, pataniile indragitului elefantel multicolor urmand sa le fie povestite celor mici de catre Vera Linguraru, actrita Teatrului Ion Creangă.

Accesul la eveniment este gratuit, in baza înscrierii prealabile la adresa de e-mail: corina.petrache@teatrulioncreanga.ro si a confirmării din partea organizatorilor. Pentru mai multe informatii, accesati www.teatrulioncreanga.ro si Facebook.com/TeatrulIonCreanga.

 

My title page contents