Gătești cu Vegeta Borș, nu primești niciun reproș!

Gătești cu Vegeta Borș, nu primești niciun reproș!

Gătești cu Vegeta Borș, nu primești niciun reproș! Cu cât suntem mai ocupați, cu atât mâncăm mai nesănătos. Pentru că mai mereu ne grăbim, suntem pe fugă și ne plângem de lipsa timpului.

Un covrig, un produs de patiserie, un pachet de biscuiți sau un croissant pe drum, un sandwich la pauza de prânz, iar seara, acasă, o pizza, o shaorma, o porție de cartofi prăjiți cu friptură sau un castron de paste. Din păcate toate acestea, la un moment dat, au un preț de plătit, cu propria sănătate. Nu ne găsim prea des timp să gătim, sau dacă o facem ne gândim mai degrabă la felul principal, uitând de un preparat simplu, dar cu atât de multe beneficii pentru sănătate: ciorba. Și ce păcat că nu ne învățăm nici copiii să o consume…

De ce să mănânci des ciorbă? În primul rând pentru că este hrănitoare și asigură o bună parte din toți nutrienții de care are nevoie organismul. Ciorbele conțin atât carne cât și legume și verdețuri, ceea ce înseamnă ca vei beneficia și de proteine, și de vitamine, și de minerale. Asta pe de o parte. Apoi, ciorbele sunt foarte ușor de digerat, așa că este greu de crezut să existe vreo situație în care ele să fie interzise cuiva. Un alt aspect pe care nu prea îl luăm în seamă este acela că ciorbele completează (chiar fericit!) consumul de lichide necesar pe parcursul unei zile. Ca urmare, sunt de mare ajutor și celor care se confruntă cu constipația. Și încă un argument în favoarea introducerii ciorbelor în meniul fiecărei zile: sunt unul dintre cele mai eficiente preparate culinare în lupta cu kilogramele în plus!

De legume, de pui, de vită, de porc sau de pește, orice ciorbă își are în produsele Vegeta Borș exact stropul de magie de care au nevoie. În acest punct totul ține de gusturi, de preferințe: Vegeta Borș Original din tărâțe de grâu, Vegeta Borș cu legume cu gustul său proaspăt, apreciatul Vegeta Borș cu smântână, care dă o consistență ca de catifea și o îmbătătoare aromă de leuștean și Vegeta Borș cu verdețuri, o întreagă simfonie de gusturi, de la cel al leușteanului la cel al țelinei, prazului și mărarului.

Nu-i așa că ți-am făcut poftă? Nu-i așa că mâine, la masă, vei servi și ciorbă? Să ai poftă!

 

My title page contents