Primele imaginii cu gemenii lui Enrique Iglesias – cât de frumoși sunt copiii și ce nume au primit la naștere

gemenii lui Enrique Iglesias

Într-un articol trecut, îți vorbeam despre gemenii lui Enrique Iglesias și ai Annei Kournikova, care s-au născut la finalul anului trecut, însă, atunci, nu existau și fotografii publice cu cei doi copii.

Cântărețul și sportiva au o viață cât se poate de privată, ținând departe de ochii presei secretele din viața de cuplu. Printre aceste secrete s-au aflat și cei doi gemeni pe care Anna i-a adus pe lume la finalul anului trecut.

Copiii lui Enrique Iglesias și ai Annei Kournioka sunt printre bebelușii celebrii născuți în 2017. Zilele trecute, cuplul a postat fi fotografii cu cei doi micuți, pe Instagram. Gemenii lui Enrique Iglesias și ai Annei Kournikova au făcut senzație pe internet! Cine și-ar fi închipuit că artistul poate să fie așa atrăgător mai ales alături de copilul său?

În fotografia postat de el, Enrique stă alături de unul dintre copii și îl privește în timp ce doarme! Descrierea pe care a ales-o: „My sunshine” (Soarele meu).

My Sunshine

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on

Gemenii lui Enrique Iglesias și ai Annei Kournikova poartă haine asortate

Nu doar Enrique a postat o fotografie cu unul dintre copii, ci și mama. Anna a postat pe contul personal de Instagram o fotografie cu ea. în timp ce își sărută pe obraz bebelușul. Aceeași descriere, „My Sunshine” a fost folosită și de sportivă la fotografia de pe Instagram.

My Sunshine

A post shared by 🐾 Anna 🎈Аня (@annakournikova) on

Acestea sunt primele imaginii publice cu gemenii lui Enrique Iglesias și ai Annei Kourinkova. Nu doar pozele cu Nicholas și Lucy au fost ținute departe de ochii fanilor, ci și perioada sarcinii. Kournikova și Enrique au făcut publică veste că așteaptă un copil destul de târziu, și mai târziu s-a aflat că sunt gemeni!

Nicholas și Lucy sunt primii copii, atât pentru Iglesias cât și pentru Anna Kourinkova, care se întâlnesc de peste 16 ani, dar nu s-au căsătorit niciodată, în ciuda speculațiilor.

 

My title page contents