Granny hair rămâne în top

Soarele s-a instalat si pe strada noastră și ne-a trezit cheful de visare, de culoare, de perfecțiune. Ce purtăm? Cum ne coafăm? Iată sfaturile specialiștilor Wella Professionals pentru că Granny hair rămâne în top.

 

Primăvara și vara lui 2018 păstrează în atenție „granny hair”. Un trend de top. Pentru că și în 2018, griurile și culorile metalice fac valuri. Sunt nuanțe seducătoare și totuși greu de obținut. De ce? Pentru că, o culoare precum griul are nevoie de o bază de decolorare foarte curată.

Granny hair rămâne în top

În 2018, culoarea este folosită ca un filtru de beauty. Culoarea și tunsoarea se armonizează în forme grafice cu linii perfecte pentru a pune în valoare look-urile soft, purtabile. Se poartă tonurile neutre cu accente de culoare care au subtonuri de galben, subtonuri calde. Accentele reci vin în completarea celor calde și le susțin și evidențiază. Putem vorbi de accente de coral, arămiu, portocaliu, dar și verde, petrol.

Lejer și nefinisat

„Sezonul de primăvară-vară este caracterizat de lejeritate”, spune Mihai Badin, stilist în echipa Wella Vision. Avem un an în care ne bucurăm de coafuri lejere, nefinisate, cu fire lăsate libere. Un an în care împletiturile rămân în tendințe, mai ales cele lejere și texturate.

Pentru că acum, mai mult decât oricând, se poartă relaxarea și starea de bine.

 

My title page contents