idei de vacanțe pentru familii

Vara se apropie încet, iar noi ne-am gândit să îți propunem câteva idei de vacanțe pentru familii cu copii. Unde să îi duci pe cei mici să se relaxeze și să distreze în același timp?

Vacanța de vară este un prilej bun pentru voi și cei mici să petreceți timp împreună! Puteți merge, alături de cei mici într-o vacanță distractivă, din care fiecare să se întoarcă acasă cu amintiri demne de povestit. Parcurile de distracție, parcurile acvatice, capitalele istorice din Europa sau vacanțele la mare? Familia ta ce preferă?

Am pregătit o listă cu idei de vacanțe pentru familii cu copii, pe care să le iei în calcul în vara aceasta:

Parcul de distracții cu eroii preferați din seriale

Disneyland Paris – Parcul de distracții și Studiourile Walt Disney din Paris sunt o idee minunată pentru întreaga familie. Cei mici se pot da în carusele, pot sta pe platurile de filmare din serialele lor preferate și îi pot întâlni pe eroii lor preferați.

Mai mult decât atât, la Disneyland, nu se vor distra doar cei mici, ci și voi. Veți găsi o mulțime de activități, carusele și castele pe care să le vizitați și vă veți putea bucura împreună de Parada Personajelor Disney.

Când vă veți întoarce, cei mici vor avea cu siguranță o mulțime de lucuri noi de povestit, iar voi o grămadă de fotografii de vacanță la care să vă uitați.

O vacanță la mare, plină de distracție și relaxare

Marea este una dintre cele mai bune idei de vacanțe pentru părinți cu copii. Dacă micuților tăi le place la mare, întreaga familie are de câștigat. Puteți rezerva un concediu într-un resort în regim all inclusive și vă puteți bucura de plajă, soare și mai ales relaxare.

Sfat pentru alegere: înainte de a lua o decizie, te sfătuim să optezi pentru un complex cu activități pentru copii. În prezent, fie că vorbim despre România sau alte țări, există o mulțime de hoteluri care pun la dispoziți locuri de joacă pentru copii, organizează spectacole pentru cei mici, iar unele dintre ele au și parcuri de distracție acvatice pentru micuți.

Parcuri de distracție pline de aventuri

Port Aventura este cea de-a treia dintre aceste idei de vacanțe pentru familii cu copii. Parcul de distracții din Spania este destinația perfectă dacă vreți să vă distrați și să vă dați în carusele. Aici, atât voi, cât și cei mici veți găsi o mulțime de atrcții, potrivite pentru fiecare vârstă.

Vacanțele la munte, ideale pentru drumeții și excursii

O vacanță la munte este întotdeauna o idee bună. Dacă sunteți pasionați de sporturi precum cățăratul sau excursiile organizate pe munte, vă puteți bucura de ele într-o vacanță cu întreaga familie.

Mai mult decât atât, vara, la munte, temperatura nu este perfectă pentru plimbare. Nu o să fie nici cald și nici frig, așa că vă veți putea relaxa împreună cu cei mici.

Pe lângă aceasta, dacă mergeți în stațiunile de pe Valea Prahovei, puteți da o fuga la Parc Aventura din Brașov, unde vă puteți da cu tiroliana sau încerca diferite sporturi!

Delata Dunării este mereu o idee bună!

În cazul în care îți dorești o vacanță relaxantă alături de partnerul tău și de cei mici, ați putea opta pentru Delata Dunării. Plimbărie cu barca vă vor ajuta pe voi, adulții, să vă relaxați, iar cei mici vor vedea o mulțime de păsări superbe.

Pe lângă plimările cu barca pe care le puteți face, o să vă bucurați și de o mulțime de preparate inedite, tradiționale ale zonei.

 

 

 

 

My title page contents