Grădini zoologice în Europa. Ce să vizitezi?

Sunt câteva grădini zoologice în Europa pe care trebuie să le vezi. Ce să vizitezi în Europa? Vom descoperi împreună câteva grădini ecologice care se află în Europa, foarte accesibile. Aici trăiesc multe animale, dar cel mai important este că acestea trăiesc în habitate deschise.

 

Grădini zoologice în Europa. Gradina Zoologică din Berlin

Deschisă din 1844, Grădina Zoologică din Berlin are 17.500 de specii, fiind considerată cea mai diversă grădină zoologică din lume. Parcul Tiegarten este cel care găzduiește toate animalele, acesta fiind pe o întindere foarte mare. Programul zilnic de vizitare este de la ora 9:00 la ora 18:30.

Pentru detalii poți accesa site-ul Grădinii Zoologice Berlin.

Gradina Zoologică din Viena

Alege un loc pentru destindere dedicat întregii familii în cea mai veche gradină zoologică din lume, fondată în anul 1752. La Grădina Zoologică Schonbrunn vei descoperi koala, tigrii, elefanți, în total peste 700 de specii. De altfel, această grădină a fost inclusă în Patrimoniul UNESCO.

Programul zilnic de vizitare este de la 9:00 la 18:30, în perioada aprilie-septembrie. Mai multe informații găsești pe site-ul Grădinii Zoologice Schonbrunn.

Valencia Bioparc

Aici, vizitatorii vor putea trăi experiența safari-ului din Africa. Păduri ecuatoriale, vegetație luxuriantă, grote, cascade, peste 4.000 de animale și 250 de specii aflate în zone deschise privitorilor fac ca acest loc să fie iubit de turiști. Un tur complet durează aproximativ 5 ore.

Grădina zoologică se află în Parcul Cebecera, la 15 minute de Valencia și este deschisă de luni până vineri, între orele 10:00-21:00. Informații suplimentare pe site-ul Bioparc Valencia.

Grădini zoologice în Europa. Grădina Zoologică din Barcelona

Grădina se întinde pe o suprafață foarte mare, de 13 hectare. Puteți merge pe jos, cu trenulețul sau mașina electrică. Este permisă atingerea animalelor care nu sunt periculoase, motiv de mare bucurie pentru copii. Printre acestea, veți putea vedea pinguini, reptile, elefanți și maimuțe. Programul: 10:00-19:30.

Mai multe informații găsești pe site-ul Grădinii Zoologice Barcelona.

Grădina Zoologică din Copenhaga

Aici vei găsi peste 3.000 de animale: crocodili, păsări, capre africane pitice, fluturi, urși polari. Vei putea experimenta o atmosferă exotică, polară sau acvatică. Se pune mare accent pe curățenie și îngrijirea animalelor, iar microclimatele sunt deosebite.

Grădina Zoologică din Praga

Grădina zoologică datează din anul 1931 și de atunci și-a păstrat locul în topul celor mai primitoare astfel de locuri din Europa. Grădina se bucură de 4.600 de exemplare de animale, printre care specii rare precum șopârlele komodo, girafele Rothschild, broaștele țestoase leopard și multe alte animale.

Informații suplimentare despre preț și programul de vizitare poți afla de pe site-ul Grădinii Zoologice din Praga.

 

 

 

My title page contents