În timpul verii, protecția solară este cea mai bună prietenă a copilului tău! Folosește NIVEA SUN Kids și distrați-vă fără griji

În timpul verii, protecția solară este cea mai bună prietenă a copilului tău! Folosește NIVEA SUN Kids și distrați-vă fără griji

În timpul verii, protecția solară este cea mai bună prietenă a copilului tău! Folosește NIVEA SUN Kids și distrați-vă fără griji. Vremea bună înseamnă mai mult chef de joacă pentru cei mici.

 

 

Vacanța de vară vine cu și mai mult timp liber pentru jocurile preferate în aer liber, mai ales atunci când ai alături cei mai buni prieteni. Fie că se distrează în cel mai mare tobogan din parc, învață să meargă cu bicicleta sau se bălăcesc în apă, soarele îi îmbie să fie plini de energie de dimineața până seara.

Folosește NIVEA SUN Kids și distrați-vă fără griji

Pentru a putea profita de cele mai frumoase experiențe, NIVEA SUN Kids are grijă de pielea celui mic, respectând nevoile delicate ale acestuia, și îl ajută să creeze cele mai frumoase amintiri.

Pentru asta, NIVEA lansează noul NIVEA SUN Kids Trigger Sun Spray FSP 50+ ce le oferă copiilor o protecție ridicată împotriva expunerii la soare și un motiv în plus de a iubi folosirea loțiunii datorită noului sistem de aplicare cu pulverizator. Acesta facilitează aplicarea și îi încurajează pe cei mici și cei mari să se joace fără griji. Formula delicată ajută la reducerea riscului de alergii solare și este foarte rezistentă la apă.

Spray-ul colorat pentru protecție solară NIVEA SUN Kids are o formulă special concepută pentru pielea delicată a copiilor, iar cei mici vor fi cu siguranță încântați. Acesta îi protejează împotriva arsurilor provocate de expunerea la soare și a afecțiunilor pe termen lung induse de razele UV la nivelul pielii, datorită sistemului de filtre UVA/UVB.

NIVEA SUN Kids Swim & Play FSP 50+, loțiunea de protecție solară pentru copii ultra rezistentă la apă, este special concepută pentru pielea sensibilă a copiilor, dar și pentru micii înotători. Filtrele UVA/UVB protejează împotriva expunerii la soare și mențin protecția în apă pentru un timp îndelungat.

Lotte si Max

Înainte de expunerea la soare, aplică pe pielea celui mic un strat vizbil de loțiune, după care acesta se poate juca și bucura de vremea bună. Reaplică frecvent produsul pentru menținerea protecției, iar cel mic se va putea distra întreaga zi cu jocurile preferate.

Și în acest an, prietenii celor mici, Lotte și Max, le sunt alături în zielele călduroase, cu chef de joacă și voie bună. Cu ajutorul lor, prichindeii pot învăța importanța protecției împotriva razelor UV, continuând să se distreze sub soare, oriunde s-ar afla.

Urmărește-i pe Lotte și Max vizitând paginile de Facebook și Instagram NIVEA  și află cum se pot împrietenii copiii cu cei doi.

Prețuri recomandate:
NIVEA Spray colorat de Protec
ţie Solară pentru copii, FPS 50+, 200 ml – 51 RON
NIVEA Loțiune
SUN Kids Swim & Play, FPS 50+, 150 ml – 64 RON
NIVEA
SUN Kids Trigger Sun Spray FSP 50+ 300ml – 64.78 RON

My title page contents