Jessica Cosmetics lansează Gypsy Spirit Collection

Jessica Cosmetics lansează Gypsy Spirit Collection

Jessica Cosmetics lansează colecția de vară 2018, Gypsy Spirit Collection. Șase lacuri de unghii în culori vibrante, perfecte pentru o manichiură strălucitoare de vară.

 

         Gypsy Spirit Collection se adresează spiritelor libere. Exploratorilor care își urmează propria calea. Celor care gândesc liber și se lasă purtați de emoții.

         Gypsy Spritit Collection de la Jessica Cosmetics îți oferă culorile ideale pentru o vară în care te conectezi cu spritul tău nomad.

Jessica Cosmetics lansează Gypsy Spirit Collection

Oasis – albastru cremos

Festival Fuchsia – nuanța perfecta de violet intens

Mojave Desert – roz cremos

Sahara Sun – tangerine intens

Flower Crown – verde ca spuma mării

Vio-Light – nuanța perfectă de lavandă

Vara asta pornește într-o aventură a culorii cu noua colecție Jessica Cosmetics, Gypsy Spirit.

Lacurile de unghii JESSICA Cosmetics nu conțin niciuna dintre următoarele 7 substanțe: formaldehida, rășina, formaldehidica, toluen, dibutilftalat (DBP), camfor, xilen sau etil tosilamida. Sunt vegane și nu au fost testate pe animale (cruelty free 100%).

Despre JESSICA COSMETICS

JESSICA COSMETICS este un brand de referință în îngrijirea unghiilor naturale. Compania este prezentă în mai mult de 60 de țări. Sistemul de înfrumusețare a unghiilor creat de Jessica are la bază premisa că, așa cum există diverse tipuri de piele și de păr, și unghiile sunt de mai multe tipuri: uscate, casante, deteriorate și normale, fiecare având propriile sale nevoi. Portofoliul de produse al brandului raspunde tuturor acestor nevoi, de la tratament și vindecare, până la înfrumusețare și răsfăț: Custom Basics, Essentials, Correctives, pedichiura ZenSpa, precum și produse de îngrijire a mâinilor și corpului.

My title page contents