Klorane QUININE: O gama completa pentru par puternic si rezistent

Klorane QUININE: O gama completa pentru par puternic si rezistent

Klorane QUININE: O gama completa pentru par puternic si rezistent. Parul tau isi pierde vitalitatea, densitatea si volumul natural? Este mai fin, se subtiaza si cade mai des?

 

Expertii Laboratoarelor Klorane exploreaza lumea intreaga pentru a selectiona speciile de plante potrivite si a obtine cele mai bogate extracte pentru rezultatul final… un  par sanatos si frumos.

Folosindu-si experienta in stiintele botanice si cunostintele despre par, Klorane QUININE ofera o gama completa de produse pentru par mai dens, mai puternic si mai rezistent.

Avand la baza chinina – recunoscuta pentru proprietatile sale fortifiante si tonifiante – gama Klorane cupinde:

Sampon stimulant si fortifiant: baza de curatare ce contine extract de Cinchona, combinat cu un complex de vitamine B pentru a intari si proteja firul de par, incu­rajand cresterea parului puternic si sanatos.

Balsam fortifiant de descurcare: energizeaza si revitalizeaza parul, ajutandu-l sa-si recapete forta, energia si stralucirea. Formula sa contine un agent balsamic de coafare pentru a face parul mai usor de pieptanat.

Force tri-active: ser tonifiant care contine 3 ingrediente active stimulante – Chinina + cafeina + arginina – pentru combaterea caderii cronice a parului. Stimuleaza cresterea, densitatea si rezistenta parului.

Cure de force Tratament intensiv impotriva caderii parului: folosind o combinatie exclusiva de chinina si cafeina, parul este intarit din interior, fiind mai puternic si mai sanatos, mai bine protejat impotriva efectelor oboselii si stresului.

Produsele din gama se pot folosi pentru stimularea cresterii sau zilnic – pentru a revitaliza parul lipsit de viata.

Descopera produsele Klorane in farmacii si bucura-te de un par frumos!

My title page contents