Illuminight

Illuminight. Realitatea Londa Professional arata altfel. Timpul curge dupa o alta cadenta, iar frumusetea se construieste diferit. Tendintele pentru acest sezon de toamna-iarna evoca jocul de lumini si umbre.

 

Colectia aminteste de joaca zilei si a noptii. Pentru ca, nu-i asa, pe masura ce temperaturile scad, iar zilele se scurteaza, noi toti suntem invaluiti in umbra. Iar parul nostru urmeaza aceeasi cale. Aceeasi stare. Si imprumuta cate ceva din imaginea cerului de iarna acoperit de nori.

Azi, te rugam sa te lasi purtata de inspiratia noii colectii Londa OMBRE. Care te invita sa experimentezi cu lumini si umbre colorate.

Cum arata noutatile?

Londa Professional a regandit anotimpul rece. Si look-urile sale. Care sunt noutatile? Ei bine,

in acest sezon, parul nostru va fi invaluit in sclipiri indraznete si luminoase de culoare. Colectia Londa OMBRE capteaza energia si dinamica ce se ascunde chiar sub voalul sumbru al sezonului rece. Nuantele vii ofera o evadare din intuneric, ele asteapta sa fie eliberate pentru a ilumina noaptea.

Afla despre culori

Stii care e paleta de culori a noilor directii? Ei bine, ia aminte. De acum, suntem inspirati de ambianta unica a unei seri de iarna. Stii cum e atunci cand lumina zilei se micsoreaza, iar amurgul se aseaza peste oras? Cand ziua s-a incheiat, dar noaptea inca nu s-a lasat? In aceasta penumbra, nuantele reci si gri ale iernii se imbina cu luminile calde, irizate si ademenitoare ale orasului. Noua colectie Londa OMBRE surprinde aceste tranzitii de tonuri care se intrepatrund in par. Lookurile propuse de Londa Professional celebreaza combinatii de culori care nu vorbesc despre perfectiune, ci despre triumful imperfectiunii. Pentru a imbratisa autenticitatea si a spori frumusetea naturala – despre aceasta este colectia Londa OMBRE.

My title page contents